featured

Ucuz fiyattan alanlar şanslı: Bir hafta boyunca borsalardan devasa BTC çıkışı görüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası belirsizliklerinin ortasında, önemli bir haftayı geride bıraktı. Büyük varlıkların gölgesinde market geneli büyük bir çöküşe imza attı. Yaralar geçen haftaya göre daha fazla sarılıyor.

Büyük varlıkların fiyatının kırmızıdan yeşile ve tam tersine geçiş yapmasıyla, kripto borsaları varlık çıkışına sahne oldu. En değerli varlık BTC dijital para biriminin cüzdanlarından büyük miktarda geri çekilmesini gördü.

Glassnode grafiğine ve kripto ticaret uzmanı Ali Martinez tarafından 21 Haziran’da bir veri paylaşıldı. Kendi resmi Twitter üzerinden paylaşan Martinez, 14 Haziran’dan bu yana 108.200’den fazla Bitcoin (BTC) bilinen kripto borsa cüzdanlarından ayrıldı.

Başka bir deyişle, varlığın yayınlandığı tarihteki fiyatı dikkate alınarak, tek bir hafta içinde borsalardan kabaca 2,21 milyar dolar değerinde Bitcoin çekildi.

BTC’lerin borsalarından çıkması ne anlama geliyor?

Tipik olarak, borsalardan giriş ve çıkışlar, piyasa duyarlılığındaki değişikliklerle dalgalanma olduğunu gösterir. Yani girişlerdeki artış, artan satış baskısına işaret ederken, büyük çıkışlar, artan satın alma baskısına işaret eder.

Bu durumda, daha fazla kripto piyasası katılımcısının BTC satmak yerine satın almak istediği ve/veya varlıklarını başka bir yerde saklamayı tercih ettiği gösteriyor. Bu aynı zamanda, birkaç gün sürerse, yakın gelecekte potansiyel bir yükseliş eğilimini gösterebilir.

Bitcoin fiyat analizi ve tahminleri

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, yazı esnasında Bitcoin, gün içinde %3 düşüş ve önceki yedi gün boyunca %0,57 geri çekilme gösteriyor. Tüm bu verilerle beraber şu an 20.400$ dolaylarında işlem görüyor.

Bu arada, token ticaretinin 20.000$ seviyesinin üzerine çıkmasına rağmen, InTheMoneyStocks.com baş piyasa stratejisti Gareth Soloway, 10.000$’a doğru Bitcoin düzeltmesinin hala masada olduğu dile getirdi.

Fairlead Strategies’in kurucusu Katie Stockton, Bitcoin destek seviyesini 18.300 ila 19.500 $ arasında ayarlayan bir yardım rallisi öngörüyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin