Ethereum ve XRP'nin patlayıcı Nisan ayı devam edecek mi?
Ethereum ve XRP'nin patlayıcı Nisan ayı devam edecek mi?

Uçuş takımlarınızı hazırlayın: Coşku dolu hava Ethereum fiyatını bu seviyeye çıkartabilir

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ethereum çevresindeki olumlu hava sürüyor. CME’de yaklaşan Ethereum vadeli işlemleri, Grayscale’e artan kurumsal ETH ilgisi ve ağırlıklı olarak Ethereum tabanlı DApp’ler tarafından yönlendirilen DeFi sektörünün büyümesi gibi gelişmeler, ETH’nin fiyatının en az 10.000 $’a yükseleceğini gösteriyor.

Kripto analisti Lark Davis’e göre, diğerlerinin yanı sıra, Stabilcoin’lerin Para Birimi Denetleyici Ofisi (OCC) tarafından son onaylanması gibi gelişmelerin kaçınılmaz olarak ETH’nin değerini katlanarak artıracağını söyledi.

CME, şubat başında ETH vadeli işlemlerini başlatacak

Bir aydan kısa bir süre önce, Chicago Mercantile Exchange (CME), 8 Şubat 2021’den itibaren Ethereum (ETH) üzerinde bir vadeli işlem sözleşmesi başlatacağını duyurdu.

CME, Chicago Board of Options Exchange (CBOE) ile birlikte Aralık 2017’de Bitcoin vadeli işlemlerini ilk başlatan, dünyanın önde gelen, en çeşitli ve yasal olarak düzenlenmiş türev piyasalarından biridir.

Her bir ETH vadeli işlem sözleşmesi 50 ETH birimine sahip olacak ve ürünler Pazar’dan Cuma’ya 17:00 – 16:00 CT saatleri arasında ticarete açık olacak.

Sözleşmeler ayrıca, CF Benchmarks’ın FCA onaylı Ether-dolar referans oranı CMF CF’ye dayanacak.

“Ether, blockchain teknolojisine dayanıyor ve CME CF Ether-Dolar Referans Oranı, herhangi bir ticaret stratejisine güven getirmek için standartlaştırılmış bir referans oranı sağlıyor.”

CME’ye göre, bir ETH vadeli işlem sözleşmesi başlatma kararı, Bitcoin vadeli işlemlerinden elde edilen muazzam başarıdan kaynaklanıyor. Vadeli işlem sözleşmeleri geleneksel türev piyasasında iyi biliniyor. Ancak kripto piyasasında nispeten yeni bir kavramdır. Yatırımcıların, gelecekteki bir tarihte önceden belirlenmiş bir fiyatla bir varlığı satın almalarına veya satmalarına izin veriyor.

Kontrat sona erdiğinde ticaret, varlığın cari piyasa fiyatına bakılmaksızın otomatik olarak yürütülür. Yatırımcılar riski en aza indirmek için vadeli işlem sözleşmeleri kullanır ve bunlar bir takas veya akıllı sözleşmeler yoluyla gerçekleştirilebilir.

Upcoming ETH Futures And Increased Interest From Institutional Investors Will See Ethereum Hit $10K - Pundit Predicts

ETH başarısı ETH 2.0’a bağlı

Daha önce bildirildiği gibi, toplam ETH arzının %2’si, şu anda ETH 2.0’da 1 Aralık’ta planlanan Mainnet lansmanının ardından hisseli durumda. BeaconScan’den elde edilen veriler, Beacon Chain doğrulayıcılarının sayısının lansman sırasında 27.507’den artarak 72.294 doğrulayıcıya yükseldiğini gösteriyor.

Yatırımcılar ETH’nin değeri konusunda iyimser görünseler de, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi hala başarı oranını etkileyebilecek veya geleceğini değiştirebilecek devasa bir teknolojik geçişin ortasında.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir