Ünlü trader milyoner yapacak koinleri açıkladı
Ünlü trader milyoner yapacak koinleri açıkladı

Bitcoin boğası 2021’de zirve yapacak koinleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Daily sunucusu ve Bitcoin boğası Austin Arnold, 2021 için en iyi altcoin tercihlerini açıkladı.

Ethereum

Arnold, Altcoin Daily’nin 332.000 takipçisine, Ethereum’un listesinde altıncı sırada olduğunu söyledi. Kripto traderı, önde gelen akıllı sözleşme platformu genellikle Bitcoin (BTC) ile karşılaştırılırken, iki projenin benzersiz kullanım durumları sunduğunu söylüyor.

“Ethereum başka bir şey olmaya çalışıyor. Sabit bir arzı yoktur. Elimizdeki en zor para biçimi değil. Ama bunu, herhangi bir yerde herhangi birinin bir aracının izni olmadan üzerine inşa edebileceği küresel bir süper bilgisayar olarak düşünün … Bitcoin insanlık tarihinde ilk kez size kendi bankanız olma seçeneği sunarken, Ethereum size aracıya ihtiyaç duymadan kredi ve borç verme gibi bankacılık türü hizmetler için seçenek sunuyor. “

Aave

Beşinci sırada gelen, merkezi olmayan finans (DeFi) borç verme ve borçlanma protokolü Aave yer alıyor.

“Protokolde halihazırda büyük bir fayda görüyoruz. Şu anda 2 milyar dolardan fazla insan, herhangi bir merkezi aracı olmadan varlıklarını yatırıyor, eşler arası kredi veriyor ve borç alıyor … Bu, ortalama insanlara finansal özgürlük vermek için çok büyük olabilir.”

Arnold ayrıca, kurumlara DeFi’yi getirmeyi amaçladığı için Aave’nin Asya pazarlarında genişlemeyi planladığını da not ediyor.

Polkadot

Austin’in listesinde dördüncü sırada Polkadot (DOT) bulunuyor. Kripto tüccarı, Ethereum rakibinin bu döngüde başarılı olmasını beklediğini söylüyor.

“[Polkadot], blok zincirlerinin interneti olmayı hedefliyor. Yalnızca farklı blok zincirlerinin birbirine bağlanıp birbirleriyle iletişim kurabilmesi için birlikte çalışabilirlik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Ethereum gibi, Polkadot’ta bir ekosistemin büyüdüğünü gördüğümüz bir DApp platformu. Bu ekosistemin daha da büyümesini ve gelişmesini bekliyorum.”

Arnold, DOT’un arzının% 63’ünün kilitlendiğini ve bu durumun kripto varlığının fiyatı için iyi bir işaret olduğunu ekliyor.

Synthetix Network Token

Üçüncü sırada yer alan Synthetix Network Token (SNX), kullanıcıların sentetik tokenlar kullanarak altın ve Bitcoin gibi varlıklara ve emtialara yönelmesine olanak tanıyan bir protokol. Arnold, protokolün son derece değerli türev piyasasını bozmayı amaçladığını vurguluyor.

“Örneğin Bitcoin, şu anda yaklaşık 12 trilyon dolar değerinde olan değer deposu piyasası altının peşinden giderken, Synthethix şu anda en üstte 1 katrilyon dolardan daha değerli olan türev piyasasında devrim yaratmayı hedefliyor.”

Cardano

İkinci sırada Cardano (ADA) yer alıyor. Arnold, Ethereum tıkanıklık sorunları yaşamaya devam ederken yedinci en büyük kripto varlığının akıllı sözleşme platformu alternatifi olmaya hazır olduğunu söylüyor.

“Ethereum kaçınılmaz olarak büyüdükçe ve ağdaki tıkanıklık arttıkça, Ethereum kullanıcıları ve geliştiricileri, ürünlerin daha ölçeklenebilir bir seçenek olarak Cardano’ya yayılacağını düşünüyorum.”

Chainlink

Arnold’un listesinin başında Chainlink (LINK) var. Arnold, merkezi olmayan oracle ağının temellerinin büyümesini vurguluyor.

“Kuruluşun kendisi tarafından tweet atılan metrikler, ‘2020, Chainlink ağı için rekor büyüme yılı oldu. İşte DeFi’deki benimsememiz, uygulanan araştırma ve blok zinciri entegrasyonlarımız gibi temel ölçütlere genel bir bakış yaptığımızda bunu görüyoruz. ‘Chainlink’in şu an itibariyle kripto para birimi için en yaygın olarak benimsenen oracle ve zincir içi veri kaynağı olduğunu destekleyecek devasa veri ve ortaklıklar var. “

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin