Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi
Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi

Tyler Winklevoss’un gözü ETH’de: “Şimdi Ethereum almak % 50 indirimle Bitcoin almak gibi”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum balinaları büyük miktarlar biriktirmeye devam ederken Tyler Winklevoss, bu fiyattan ETH almanın bir fırsat olduğu yorumunu yaptı.

Kripto borsası Gemini‘nin kurucu ortağı / CEO’su ve BTC’yi ilk benimseyenlerden biri olan Tyler Winklevoss, Ethereum fiyatının şu an ucuz olduğuna inanıyor. İkinci en büyük kripto para biriminin hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık % 50 uzakta olduğunu belirtti.

Winklevoss: “ETH Satın Almak şu an fırsatı yakalamaktır”

Ethereum, bu zorlu yılda en iyi performans gösterenlerden biri. İster DeFi çılgınlığı isterse uzun süredir beklenen ETH 2.0 lansmanı olsun, varlık 2020’nin başında 130 dolardan yaklaşık % 500 oranında sıçrayarak yakın zamanda YTD’nin en yüksek değeri olan 760 dolara yükseldi.

Yüzde olarak BTC’den önemli ölçüde daha fazla yükselmesine rağmen, ETH, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin’i taklit edemedi. Aslında, Ether, Ocak 2018’de 1.450 $ ile işaretlenen en yüksek seviyesine kadar hala uzun bir yolu var.

Bu seviyeden kabaca % 50 uzakta olan ETH fiyatı, ilk Facebook yatırımcısı Tyler Winklevoss’un dikkatini çekti. Bu seviyede ETH satın alma seçeneğini bir “fırsat” olarak sınıflandırdı ve bunu, bitcoin’in tüm zamanların en yüksek değerinin % 50’sinin biraz üzerinde olan 14.000 $ ‘dan BTC satın almakla karşılaştırdı.

Ethereum Balinaları Birikiyor

Winklevoss, ETH için ek bir fiyat artışı beklese de, Ethereum balinaları büyük alımlarla böyle bir senaryoya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Analiz şirketi Santiment, en az 10.000 token tutan ETH adresinin sayısının yalnızca son iki ayda 39 cüzdan arttığı verilerini yayınladı.

ETH Retail/Whale Hodlers. Source: Santiment

Santiment aynı zamanda bireysel yatırımcıların tam tersini yaptığını söyledi. 100 ila 10.000 arasında ETH coini içeren adresler, Kasım 2020’nin ortasından bu yana kademeli olarak azalmakta. Ayrıca, yukarıdaki grafiğin (mor çizgi) gösterdiği gibi, yılbaşından önce bir ila 100 Ether tutan nispeten küçük cüzdanların sayısı azalmış durumda.

Tipik olarak perakende yatırımcıların davranışlarının iyi bir göstergesi olan Google Trends, ETH’nin YTD fiyat rekorunu takiben bu hafta “Ethereum satın al” teriminin yıllık en yüksek seviyeye ulaştığını öne sürüyor. Bununla birlikte, bu tür yatırımcıların ilgisi, 2017/2018 çılgınlığından hala çok uzak.

Bu haber ilk olarak cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir