Twitter TRON Vakfı'nı ziyaret etti.
Twitter TRON Vakfı'nı ziyaret etti.

Twitter TRON Vakfı’nı ziyaret etti: Peki bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Twitter yönetim ekibinden bazı önemli isimler, TRON Vakfı’na ziyarette bulundu. Ziyaretin amacı bilinmemekle birlikte, Twitter hesabından durumu hayranlarıyla paylaşan Justin Sun’ın heyecanı yüzünden okundu. Twitter TRON ziyaretiyle birtakım değişimlerin haberini önceden vermiş olabilir.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında kripto para ve ICO’lara ilişkin reklamları yasakladığını duyuran Twitter’ın bu hamlesiyle sektöre yaklaşımının değişebileceği konuşuluyor.

Konuyla ilgili Ethereum World News tarafından kaleme alınan yazıda şu ifadeler yer aldı:

Görünüşe göre Twitter ve TRON (TRX) çok önemli bir şeyi tartışıyorlar. TRON’un kurucusu Justin Sun, bugün mikro blog sitelerinin bazı görevlilerini TRON ofisine yolladığını duyurdu. Bir ortaklığın başlangıcı her zaman iki veya üç firma arasındaki bir romantizmdir. Justin, Twitter’ın ziyaretinin arkasındaki sebepleri açıklamadı.

Bu ziyaretin bir ortaklığa dönüşüp dönüşmeyeceği meçhul. Pek şans vermesek de, kim bilir? Her şey olabilir.

Twitter TRON Vakfı ziyaretiyle neyi amaçlıyor olabilir?

Şu an için Twitter’daki kripto reklamları hala yasak durumda. Hala bazı kısıtlamalar söz konusu olsa da Facebook’un kısa bir süre önce kripto reklamını kaldırdığını biliyoruz. Belki Twitter, rakiplerinin bu hamlesini örnek alarak birtakım güncellemeler yapabilir.

Bundan da öte, TRON Vakfı ekibiyle buluşarak Twitter’ın kendi platformlarında daha güvenli bir kripto ortamı geliştirebilme yollarını aramanın ilk adımını da atmış olabilir.

oracletimes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Twitter kripto para dolandırıcılığının merkezi haline geldi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin