Twitter, merkezsiz teknolojiyi platforma dahil etmek için yeni kripto ekibi kuruyor
Twitter, merkezsiz teknolojiyi platforma dahil etmek için yeni kripto ekibi kuruyor

Twitter, merkezsiz teknolojiyi platforma dahil etmek için yeni kripto ekibi kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sosyal medya devi Twitter, popüler sosyal medya platformuna kripto, blockchain ve merkezi olmayan teknoloji eklemek için yeni bir kripto ekibi kuruyor.

Financial Times Çarşamba günü, Twitter’ın kripto mühendisliği lideri olarak Tess Rinearson’ı göreve getirdiğini bildirdi.

Rinearson ayrıca kripto ekibinin yakın gelecekte neye odaklanacağına dair planları ortaya çıkarmak için Twitter’a yazdı. İlk olarak, içerik oluşturucuların sanal ürünleri, para birimlerini ve hayranlarının topluluklarını destekleme yollarını yönetmeleri için merkezi olmayan uygulamaları (DApp’ler) büyütecekler.

İlerleyen dönemlerde Rinearson, ekibinin Twitter’da kimliği, topluluğu ve sahipliği artırmak için kripto teknolojisine bakacağını ima etti.
buy instagram likes
Ayrıca Rinearson, ekibinin “merkezi olmayan sosyal medyanın geleceğini şekillendirmeye yardımcı olmak” için Twitter’ın merkezi olmayan sosyal ağ projesi Blue Sky ile işbirliği yapacağını belirtiyor.

Kripto ekibinin eklenmesi, Twitter’ın 23 Eylül’de Lightning Network aracılığıyla geliştiricilere bitcoin ile bahşiş verme yöntemini ve 29 Eylül’de profil resmi olarak kullanılan NFT’yi doğrulamanın yollarını denediklerini kanıtladıktan sonra bir aydan fazla bir süre sonra geldi.

Twitter, blockchain tabanlı teknolojiye bakan tek sosyal medya devi değil. Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, Solana tabanlı sosyal medya kurmaya çalışıyor ve Facebook metaverse’de de lider olmak için çaba gösteriyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin