XRP Twitter
XRP Twitter rekoru

Twitter ICO reklamlarını yasaklamaya başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazartesi günü yapılan açıklamada, Twitter ICO reklamlarını salı gününden itibaren yasaklamayaca başlayacağını duyurdu.

Twitter topluluğun güvenliğini sağlamak için ICO reklamlarını yasaklıyor

Duyuruya göre; ICO Token satışları, borsalar ve menkul kıymetler hizmetleri – büyük borsalarda işlem gören halka açık şirketler hariç tutulmak üzere – tüm reklamlar yasaklanacaktır. Bir sözcü, hareketin, CNBC’ye göre: “Twitter topluluğunun güvenliğini sağlamayı” hedeflediğini söyledi.

Sosyal medya devi şöyle açıkladı:

Twitter Reklamları için, kripto para birimleriyle ilgili yeni bir politika ekledik. Bu yeni politika kapsamında, İlk Para Teklifi (ICO) ve Token satışlarını ilanları küresel olarak yasaklanacaktır.

Twitter’ın kripto para birimi reklamlarını yasaklayacağı söylentileri, Sky News’in daha önce bildirildiği gibi önümüzdeki iki hafta içinde bu tür içeriklerin platformdan çıkarılacağını bildirmesiyle birlikte bu ayın başlarında ortaya çıktı.

Twitter sözcüsü, bu konu hakkında sorulan sorular hakkında yorum yapmayı reddetti.

Twitter CEO’su Jack Dorsey, kripto para birimi dolandırıcılık hesaplarının çoğaldığını kabul etti, kullanıcılara korsanlık yapma veya başkalarından kripto para kazanmak isteyen bot hesaplarından söz etti.

Ancak, sitenin sorunu çözme çabalarının bazıları, @bitcoinmom ve Kraken’in kripto destek kanalı dahil olmak üzere normal kullanıcılar için hesap sorunlarıyla sonuçlandı.

CoinDesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin