Twitter CFO'su:
Twitter CFO'su: "Bitcoin yatırımı şu anda mantıklı değil!

Twitter CFO’su: “Bitcoin yatırımı şu anda mantıklı değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter CFO’su yakın tarihli gerçekleştirdiği röportajda Bitcoin ilgili görüşlerini paylaştı. Jack Dorsey’in en büyük Bitcoin savunucularından biri olmasına rağmen Twitter’ın henüz BTC satın alma düşüncesi olmadığını söyledi.

Twitter kullanıcılarını özgürleştirmenin ve onlara NFT‘ler yerine daha fazla kontrol için Bitcoin konusunda heyecanlı olduklarını aktardı. Jack Dorsey, dünyadaki en büyük Bitcoin savunucularından biri olarak tanınıyor. Twitter finans sorumlusu Ned Segal’e göre yakın gelecekte herhangi bir BTC satın alma niyetleri yok. üzere değil. Segal, açıklamalarında Bitcoin’in şu anda sosyal medya devi için bir anlam ifade etmediğini iddia etti. Ancak BTC’nin kullanıcılar için yapabileceklerinden heyecan duyduklarını söyledi.

Dorsey bir süredir Bitcoin’i internetin para birimi olarak lanse ediyor. Parasını ağzının olduğu yere koydu ve Twitter kullanıcılarının BTC’de ipucu almasına izin verdi. Diğer şirketi Square, ana akım Bitcoin teklifinde öncülerden biri oldu ve kullanıcılarının dijital para birimini kolayca satın almasına olanak tnaımıştı. Square’ın ayrıca Crypto olarak bilinen bir cüzdan bölümü de yer alıyor.

Ancak Segal, Wall Street Journal’a verdiği demeçte, Twitter için Bitcoin yerine daha az değişken olan varlıklara yatırım yapmayı tercih ediyor.

Yatırım politikamızı değiştirmeli ve daha değişken varlıklara sahip olmayı seçmeliyiz.

Twitter, Jack Dorsey’in savunuculuğuna rağmen Bitcoin almıyor!

Eylül ayının sonunda Twitter, bir önceki yıla oranla daha fazla nakit ve benzeri araçlara yatırım yaptığını bildirdi. Ayrıca kısa vadeli yatırımlarda 4 milyar dolar bildirdi. Parasının yüzde 5’ini (çoğu varlık yöneticisinin önerdiği eşik olan) Bitcoin’e yatıracak olsaydı, Twitter BTC’ye 370 milyon dolar yatırım yapmış olurdu.

Dorsey’in kurduğu ve yönettiği diğer halka açık şirket olan Square, bu yıl Şubat ayında 3.318 BTC’ye 170 milyon dolar yatırım yaptığını açıklamıştı. Şirket daha önce de 4.709 adet daha BTC satın almıştı. Square’ın mevcut durumda yatırımlarının yüzde 5’i Bitcoin’den oluşuyor.

Geçen ay bir röportajda Square CFO Amrita Ahuja, BTC alımını uzun vadeli olduğunu söyleyerek şunları söylemişti:

Bitcoin’i kendi bilançomuz için satın aldık. Bu yatırımın uzun vadeli finansal faydalar sağlayacağına inanıyoruz.

Twitter’dan Segal daha önce Bitcoin’in özellikle içerik oluşturucular için birçok engeli yıktığını gördüğünü iddia etmişti. Segal Bitcoin’in Twitter için kolaylaştırıcı bir yatırım aracı olarak gördüğünü ifade ediyor.

Ayrıca NFT’ler konusunda da iyimser yaklaşan Segal şunları söyledi:

Zamanla daha fazla ticaret fırsatı göreceksiniz, ancak yatırımın fiziksel bir varlık olmasına gerek yok. Ticaret, birinin yeni bir hizmete abone olduğu yerde işlem yapmasına yardımcı olmak anlamına gelebilir, bu bir NFT satın almak da olabilir. Doğada fiziksel olmak zorunda değildir.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin