tronwallet
TronWallet, kendi Dapp mağazasını ve Dapp fonunu başlatıyor

TronWallet, kendi Dapp mağazasını ve Dapp fonunu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Dapp’ı dünyayla tanıştırmış olabilir. Fakat Tron, Dapp ekosistemini bir adım öteye taşımış gibi görünüyor. Tron ekosisteminin önemli bir parçası olan TronWallet, sınırsız büyüme imkânı sunan TronWallet DApp Store açılışını piyasaya duyurdu.

TronWallet Dapp Store şimdi Tron Dapps’ın TWX Tokens ile bağlantı kurmasına yardımcı olacak

Son duyuruya göre, Tron protokolü üzerinden Tron’a açık, güvenli, güzel, basit ama güçlü bir p2p kripto cüzdanı olarak başlatılan TronWallet kendi Dapp mağazasını yeni başlattı. Bu Dapp store, şimdi Dapp geliştiricilerin yeni Dapp’lar oluşturmasına ve mevcut Dapps’lar için de büyüme olanağı sağlamak için TWX tokeni eklemelerine izin verecek.

TronWallet token satışını Ocak 2019’da tamamladı ve toplu satış ile başlangıç fonundan 40 milyon TRX aldı. Bu yükseliş sırasında şirket, Dapp Geliştiricilerinin yeni DApp’ler oluşturmalarını sağlamak ve mevcut DApp’lere TWX tokenlerini eklemek de dahil olmak üzere çeşitli gelişim hedeflerinden bahsetti.

TronWallet Dapp fonu ve TWX airdrop da başlatıldı

Dapp Store ve Launchpad programının yanı sıra, Tron Cüzdan Dapp Fonu ve bir TWX airdrop programı başlattı. TronWallet Dapp fonu, 2019’un en iyi projelerinin başarıya ulaşmasına yardımcı olma sebebi ile oluşturulan 1.000.000.000 TWX fonu (yüzde 5 toplam tedarik) içeren bir Dapp geliştirici yardım fonu.

uygulamanın arkasındaki ekip her yerde TWX’in yaygın kullanımını sağlamak için önümüzdeki 4 yıllık zaman dilimin toplam TWX arzının yüzde 20’sini airdrop ile dağıtmayı planlıyor. Token yılda bir kez airdrop ile dağıtılacak.

TronWallet uygulamasından bahsetmek gerekirse, iOS ve Android’de mevcut olan mevcut olan ve Getty.io tarafından SR seçimleri (Tronwallet.me) için oluşturulan bir topluluk projesi olan mobil bir uygulama. 20’den fazla kişiden oluşan ekibin üyeleri Kanada, Brezilya ve Şili’de bulunuyor. Uygulama 29’dan fazla dil seçeneği sunuyor. Ve yaklaşık 20 bin kullanıcıya sahip.

Mevcut TRX tokenlerinizi erişim ve koruma için kullanılan cüzdan ile ayrıca QR kodu kullanarak TRX ile ödeme yapma, ödeme alma, tokenleri dondurma ve açma gibi çeşitli eylemler yapılabiliyor. Bunun yanında süper temsilcilerin oylama yapmaları gibi işlemler de gerçekleştirilebiliyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin