apple
Tron’un amacı kripto ve Blockchain’in “Apple”ı olmak

Tron’un amacı kripto ve Blockchain’in “Apple”ı olmak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron’un (TRX) büyük başarısı ve CEO’su Justin Sun’ın titiz ve sürekli inovasyonu, kriptonun Apple ile karşılaştırılmasına neden oldu. Globalcoin raporuna göre, “Tron eğlence dünyasını değiştirmeyi hedefleyen merkezi olmayan bir ağ. Dijital varlık, içerik üzerinden içerik paylaşmak ve almak için PeertoPeer ve Blockchain teknolojisinden yararlanıyor. ”

Ayrıca, kullanıcıların verileri depolamasına, yayınlamasına ve sahip olmasına da izin veriyor. Geliştiricilerin hem kalkınma hem de yatırım konusundaki akıllı ve dikkatli çabaları, Tron’u Apple ile karşılaştırılmasını sağladı. Tron Virtual Machine, Tron Mainnet ve BitTorrent kullanımı Tron’a çok daha fazla başarı ve popülerlik getirdi.

Kripto ve Blockchain’in ‘Apple’ı

Tron’un CEO’su Justin Sun’ın kalitatif platform ve ürünlerinin sağlam üretimini bir avantaj olarak görmesi, Apple’ın kurucusu ile kıyaslanıyor. Görünüm ve fonksiyon için kaliteden ödün vermeden, sağlam ürünlere duyulan memnuniyeti ön planda tutan üretim ve özenli seçim, Justin Sun’ın eserlerinde de görülebilir.

Tron taraftarlarına sosyal medyada verilen lansman ve sürekli güncellemeler sırasında, Testnet ve MainNet projesinin her yönü titizlikle açıklandı. Bu kalite, kişisel kalitelerinin hacmini, Apple ürünlerinin bir özelliği olan ayrıntılara ve mükemmelliğe benziyor.

Apple’ın kurucu ortaklarından Steve Jobs’un 80’li ve 90’lı yılların efsanevi eseri, Macintosh Computer ile yeniden icat ettikten sonra değil, mevcut konseptin kalitesini arttırdıktan sonra gelişti ve daha kolay kullanım için uyarlandı. Ürünün renkli grafik ve geliştirici kapasitesi vardı. 80’li ve 90’lı yıllarda Apple ürünlerine yerleştirilen özellikler Tron MainNet‘te ve yakında piyasaya sürülecek olan Tron Virtual Machine’de de bulunuyor. Ürünler Ethereum platformunun bir tomurcuğu olarak görülüyor. MainNet, saniyede 2.000 işlem gerçekleştiriyor ve işlem belirli bir oranda ücretsiz olacak şekilde tasarlandı.

Akıllı sözleşme geliştiricileri Tron MainNet’i ve Tron Virtual Machine’i kabul ettiğinde, Tron projesinin bir sonraki aşaması başlamış olacak. Devasa adaptasyon, DApp ve ICO için Tron Ağı’nın tercih edilmesine yol açacak ve aynı zamanda web’in merkezden dağıtılması kavramını gerçekleştirme oranını da artıracak.

Bu inovasyonun kalitesi, Tron’u daha yaşanabilir hale getirecek ve Apple şirketine benzetilmesine ilişkin olarak daha fazla gelişmeyle birlikte gelecek yıllarda da trendde kalacaktır. Apple ürünleri olan iPhone, iPad, iPod, MacBook ve benzeri gibi tekrarlanan hit ürünleri piyasaya sürerek tüm beklentileri aştı. Yenilikleri ile birlikte BitTorrent’in kabul edilmesiyle Tron projesinin tüm beklentileri aşması ve önümüzdeki yıllarda Blockchain ve kripto dünyasını yönetmesi bekleniyor.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin