Tron Vakfı açıkladı:
Tron Vakfı açıkladı: "µTorrent Web'in Çince versiyonu piyasaya sürüldü."

Tron [TRX] son durumu bildirdi: “µTorrent Web’in Çince versiyonu piyasaya sürüldü.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

10 Eylül’de, Tron Vakfı’nın CEO’su ve kurucusu Justin Sun, Twitter’da Tron’un haftalık raporunu yayınladı. Rapor, vakıf tarafından yapılan iyileştirmeleri ve aynı zamanda yapılan güncellemeleri konu alıyordu. Tron tarafından yayınlanan rapor dört yönüyle ele alındı: Teknik gelişme, topluluk faaliyetleri, ortaklar ve piyasa işlemleri.

Geçtiğimiz hafta içerisinde tamamlanan çalışma ile ilgili olarak Tron Vakfı, yapısını geliştirdi ve sanal makinenin depolama kapasitesini arttırdı.

Tron Vakfı yeni güncellemeleri duyurdu

Hali hazırda devam eden pek çok süreç var. Tron son zamanlarda test vakalarını iyileştirerek bir eklenti aldı. Ağ ayrıca, UPnP tasarımını dahil ederek Tron’u daha güvenli ve sorunsuz hale getirmek için yeni bir özellik ortaya koydu. Bununla birlikte Tron, cüzdanına çoklu imza şemaları ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Tron, bir online iş sitesi C&P ile bir ortaklık kurdu. Bu, dünyanın dört bir yanından gelen hayranların resmi WeChat Mağazası’nda TRX ile ürün satın almalarına izin verecek.

Justin Sun, Tron ve BitTorrent’in entegrasyonu olan Project Atlas’ı da geçtiğimiz günlerde tanıttı. Amaç, ödülleri torflara aktaran ve Tron ekosistemine daha fazla kaynak ekleyerek genişletmek. Project Atlas, yeni bir özel tokenin, BitTorrent ağının mevcut sınırlamalarını ele alacak şekilde tasarlandı. Bu, platformun 100 milyon kullanıcısının küresel ölçekte etkileneceği anlamına geliyor.

KuCoin TRX’i destekleyecek

Singapur merkezli global kripto para borsası KuCoin, ERC20 tokenleri ile TRX alışverişini destekleme kararı aldı. Tron, Changehero, Abra, CoinExMarket ve Exrates dahil olmak üzere diğer dört borsada listelendi.

Tron [TRX] piyasa değeri açısından 1,2 milyar dolar olup büyüklük açısından şu anda 13. sıradadır. 4 Eylül’de 0.025 dolardan yüksek olan para, sabit bir düşüş kaydetti ve şu an 0.018 dolardan işlem görüyor. Tron, son 24 saatte fiyatlarda %1.84 düşüş yaşadı.

ambcrypto

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin