Tron'un kurucusu Sun, merkezisizleştirmede en iyisi olduklarını söylüyor
Tron'un kurucusu Sun, merkezisizleştirmede en iyisi olduklarını söylüyor

Tron’un kurucusu Sun, merkezisizleştirmede en iyisi olduklarını söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron Vakfı’nın kurucusu ve şu anki CEO’su Justin Sun yaptığı iddialı açıklamalarla dikkat çekti. Sun’a göre konu merkezisizleştirme olduğunda TRX, hem Bitcoin hem de Ethereum’un açık ara farkla önünde.

Tron iddiasıyla dikkat çekiyor

Justin Sun’un TRX’e verdiği destekler tartışılamaz. Gösterdiği büyük çabalar sayesinde Tron (TRX) ağı temelinden hızla gelişti. Şirketin çıkardığı Sanal Makine’sinin lansmanında yaptığı açıklamada Sun, TRX’in merkezisizleştirme konusunda en iyi işi çıkarttığını belirtti.

Justin Sun’ın bu iddialarının temelinde Bitcoin ve Ethereum madencilik gücünün ardında büyük bir kontrolün olması yatıyor. Bu konuda Tron’ın diğer iki kripto paradan çok daha iyi durumda olduğunu belirtirken Süper Temsilcileri’ne dikkat çekti.

Tron ağı dünyanın her yerinden 27 seçilmiş Süper Temsilci’ye sahip ve hepsi eşit oy hakkına sahip. Vakıf seçimlere müdahale etmiyor ve hatta katılamıyor bile. Bu da kuruluşun kendi ağında herhangi sert bir müdahelede bulunamadığını gösteriyor. Ki bu da merkezisizleştirmenin temelinde yatan şey.

Seçilmiş 27 temsilci bütün Tron topluluğunu temsil ediyor ve Tron ağı içindeki genel yönetim yapısında büyük bir rol üstleniyorlar. Ağın koruyucuları olarak görev yapmanın yanı sıra hesaplama ve doğrulama görevlerini de gerçekleştiriyorlar.

Süper Temsilcileri’ni iyi motive etmek için, Vakıf en iyi performans gösteren temsilcisini ödüllendiriyor. Ve kazananlar herkese açık olarak duyuruluyor. Daha önce yapılan bir açıklamada, Justin Sun, ödüllerin ilk kez seçilen temsilcilerden sonra ve 30 günden uzun süredir sürekli olarak seçilenlere verileceğini söyledi.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin