Artık TRON (TRX) vadeli işlem sözleşmesi BitMEX Borsası’nda!
Artık TRON (TRX) vadeli işlem sözleşmesi BitMEX Borsası’nda!

TRON (TRX) vadeli işlem sözleşmesi piyasaya sürülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

100x kaldıraca kadar vadeli işlemlerle tanınan BitMEX Borsası, yakın tarihte TRON (TRX) vadeli işlem sözleşmesi başlatacağını açıkladı.

Artık TRON (TRX) vadeli işlem sözleşmesi BitMEX Borsası’nda!

BitMEX’in resmi blogundaki yazıda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Popüler talep nedeniyle, 26 Haziran 2018 08:30 UTC tarihinde veya öncesinde BitMEX TRON/Bitcoin 28 Eylül 2018 vadeli işlem sözleşmesi TRXU18’i listeleyeceğiz.

Borsa ayrıca platformuna yakın zamanda BTC sözleşmelerinin yanı sıra, Ripple’ın XRP tokeni, Cardano (ADA), Bitcoin Cash (BCH), EOS ve Ethereum (ETH) için üç aylık vadeli kontratlar da ekledi. TRON, bugüne kadar Justin Sun’un en uzun TRON canlı akışına katıldığı bir etkinlik dolu gün geçirdi. TRON’un Ethereum Blockchain’inde ayrılması ve bağımsızlığını kutlamak adına TRON, son zamanlarda 1 milyar TRX tokeni yakmaya başladı. Bu da azalan arz nedeniyle kripto paranın fiyatını artıracak.

TRON Vakfı, Süper Temsilci adaylarını tanıtıyor

Canlı yayında TRON Vakfı, TRON Blockchain’deki Süper Temsilci’lerden bazılarını tanıttı. Etkinlikte bulunan Süper Temsilci adayları, merkezi olmayan bir evrensel hediye platformu olan Gifto ve dijital varlık grubu olan Digital Assets Group’tu. Vadeli işlem sözleşmesi, kullanıcıların kripto para biriminin belirli bir miktarını, kullanıcı tarafından ayarlanan kaldıraç oranına kadar 100 katına kadar çıkarmalarını sağlar. Bu, yatırımcıların fiyatların düşmesini engelleyebileceği kısa veya uzun vadeli ticarete izin verir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin