Tether CTO: “Bugünden sonra Tron'dan Ethereum'a 2 Milyar USDT aktarılacak”
Tether CTO: “Bugünden sonra Tron'dan Ethereum'a 2 Milyar USDT aktarılacak”

TRON (TRX), Ethereum’un bir rekorunu daha kırdı: Böyle giderse ETH pozisyonunu TRX’e kaptırabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) gerçek kalkınma ve benimsenme söz konusu olduğunda yılın en iyi kripto paralarından biri oldu. Bu sadece kripto para ile değil Justin Sun’ın vizyonu da projenin ilerlemesinde önemli bir rol oynadı. Yıl bitmek üzere olsa da, TRON’un ilerlemesi durmuyor gibi görünüyor. TRON 9 Kasım 2018’de 24 saat içinde en yüksek işlem sayısı ile Ethereum’u tekrar yendi.

TRON (TRX), Ethereum’un 24 saat içinde kaydedilen işlem sayısının rekorunu kırdı

TRON bu yıl özellikle MainNet’e geçtikten sonra büyük zirvelere tırmanıyor. Kripto para ayrıca Ethereum’u çeşitli gerekçelerle bozguna uğratıyor. TRON bir diğer zaferinde ise Ethereum’un 9 Kasım 2018’de en yüksek sayıdaki işlem için rekorunu kırdı. Bugüne kadar, ETH’nin kaydedilen en yüksek 24 saatlik işlemleri, 4 Ocak 2018’de kaydedildi. 9 Kasım 2018’de 1.367.488 idi. IAmDecentralized.org’un kurucu ortağı Misha Lederman’ın istatistikleri içeren paylaşımı Twitter üzerinden yayınlandı.

https://twitter.com/mishalederman/status/1060999404801396736

TRON ekibin vizyoner bir lideri olmasıyla birlikte yeni zirveleri ölçeklendiriyor. Justin Sun, Ethereum’un kripto finans dünyasında oldukça uzun zamandır tuttuğu yeri kazanmak için yorulmadan çalışıyor. Haber aynı zamanda Justin Sun tarafından Twitter’da paylaşıldı. Lederman, Ethereum işlem hacminin TRON’un işlem hacmini tekrar yakalayacağını düşünmediğini söyledi.

Yarış devam ediyor

Sadece birkaç gün sonra TRON, toplam hesap sayısını ve çevrimiçi node sayısını artırırken, 1 milyon günlük işlemi aştı. En büyük 11. kripto para birimi, en büyük üç kripto paranın, yani Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP’nin birleştirilmiş günlük işlem hacmini aşma yolunda görülüyor. Misha Lederman, TRON’un 3 Kasım’da günlük 996.041 işlemle yeni bir rekor kırdığını söyleyerek tweet attı.

Ekim ayında, dünyanın en büyük 11. kripto para birimi TRON ağı üzerindeki işlemlerin yaklaşık 600 bine ulaşmasıyla günlük işlemlerde 2. en büyük kripto para birimi Ethereum‘u (ETH) aştı. Bu, TRON’un (TRX) ilk defa günlük işlemlerde Ethereum’u (ETH) geçmesiydi.

Ethereum, TRON’a pozisyonunu kaptırabilir

Sadece günlük işlemler değil, TRON toplam hesap sayısı ve blok yükseklikleri açısından meteorik yükseklik kazanıyor. Ağustos ayında Justin Sun, topluma TRON MainNet’teki toplam hesap sayısının 100 bini aştığını ve blok yüksekliğinin 368 çevrimiçi node ile 1100078’e ulaştığını bildirdi.

TRON’un özellikle Ethereum ile olan savaşında yeni zirveleri ölçeklendirmesi, Ethereum’u yakında cevapları bulmak zorunda kalacak. Eğer Ethereum’un sorunları hiçbir zaman sonlanmazsa, TRON’a pozisyonunu kaptırmak zorunda kalacak.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin