TRON (TRX) artık CoinPayments'a entegre edildi
TRON (TRX) artık CoinPayments'a entegre edildi

TRON (TRX) artık 182 ülkede 2,2 milyardan fazla kişiye ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) küresel ödemelere doğru bir adım daha attı. Kripto para 182 ülkede yaklaşık 2,2 milyar satıcıdan oluşan bir kullanıcı tabanına sahip olan CoinPayments’a entegre edildi.

TRON (TRX) artık CoinPayments’a entegre edildi

CoinPayments Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Platformumuza TRON (TRX) eklendiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. 2,2 milyondan fazla işletmemiz ve kullanıcılarımızdan herhangi biri, tüm büyük e-ticaret platformları için entegrasyonlarımızdan herhangi biri aracılığıyla artık TRX cinsinden ödemeleri kabul edebilir!

CoinPayments, dünyanın dört bir yanındaki ilk ve en büyük kripto para ödeme süreci olarak görülüyor. Aynı zamanda, çevrimiçi en kapsamlı kripto para platformlarından biri. Platform, tüccarların Bitcoin ve 600’ün üzerinde başka kripto para kabul etmesini sağlıyor. Tüccarların ödeme işlemcisini “kullanımı kolay eklenti” yardımıyla kullanmasını sağlar.

TRON (TRX) piyasadaki lider kripto paralardan biri

Ödeme platformu, gelişmekte olan kripto para birimi sektöründe lider bir platform olmayı hedefliyor. Platform kripto para piyasasının değişen koşullarına uyum sağlayarak ve her zaman Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini destekleyerek bunu gerçekleştirecek.

Ödeme şirketi, TRON’un üstün bir veri sürümü, geliştirilmiş içerik provizyonu, basit kişisel ICO ve gelişmiş altyapıya sahip olduğunu iddia ediyor. TRON piyasadaki lider kripto paralardan biri ve bu da CoinPayments’ın TRON’u ödeme platformuna entegre etmesinin nedenlerinden biridir.

TRON ürün ve hizmet alımı ile projelerin finansmanı için kullanılabilir

Buna ek olarak, şirket ayrıca, TRON’un ürün ve hizmet alımı ile projelerin finansmanı için kullanılabileceğini belirtiyor. TRX içerik için ödeme yapmak adına kullanılabilir ve TRX içerik üreticilerine aktarılır. İçerik üreticileri daha sonra TRX tokenlerini diğer kripto para birimlerine veya fiat para birimine dönüştürebilirler. CoinPayments, TRON’un hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak çeşitli pazarlarda ödeme hizmetleri adına kullanıldığını söyledi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin