TRON token takası devam ediyor ve TRX fiyatları artıyor
TRON token takası devam ediyor ve TRX fiyatları artıyor

TRON token takası başladı: Peki TRON neden para yakıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON token takası ve Justin Sun’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara TRON topluluğu fazlası ile ilgi gösteriyor. TRON Vakfı, bugün “kripto para yakma” sürecini temsil eden bir resim yayınladı.

TRON neden para yakıyor?

Kripto para yakma toplam tedarikten tokenleri kaldırmak anlamına gelir. Platformlar dolaşımdaki kripto para sayısını azaltmak için para yakarlar. Kripto para yakımı, genellikle destekleyicileri kripto paraları uzun vadede tutmaya teşvik etmek için kullanılır. Çünkü daha düşük bir kripto para arzı değerin artması anlamına gelir. Aynı zamanda bu uygulama ICO’nun ardından satılmayan kripto paraları da yok etmek için kullanılıyor.

Paralar, belirttiği gibi belirsiz olarak yanıyor, aslında kripto paranın değerini artırıyor. TRON sonlu bir toplam sayısına sahip ve bu havuzdan paralar yakıldığında talep aynı kalıyor. Arzdaki düşüş ise fiyatın artmasını sağlıyor. Bu süreç aynı zamanda yatırımcıları kripto paraları toplamaya teşvik ediyor.  Şu anda, Sesameseed (TRON süper temsilci adayı) token veren ilk topluluk ve ilk olarak TRX tokenini de yaktılar.

TRON token takası devam ediyor ve TRX fiyatları artıyor

TRON Vakfı yaptığı açıklamada şunları belirtiyor:

25 Haziran’da TRX’in toplam arzı 99 milyara düşecek ve TRON Vakfı’nın elinde kalan 33 milyar 250 milyon TRX, 1 Ocak 2020’ye kadar kilitli kalacak.

TRON fiyat grafiği
TRON fiyat grafiği

Yazım sırasında, TRX token takası devam ediyor ve günün sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 26 Haziran’da ise süper temsilcisi seçimleri yapılacak. TRX bir Ethereum tabanlı ERC20 tokeni, kendi ağına geçince Ethereum’dan bağımsız olacak. Bu token geçişini kripto para borsaları kullanıcılarına otomatik olarak sağlıyor. TRON yazım sırasında, %3,78 oranında artışla 0,04 dolardan işlem görüyor. TRON şu anda, 2,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 9. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin