Tron analizi: Yükseliş öncesi trend desteğinde alıcı toplayacak mı?

Tron analizi: Yükseliş öncesi trend desteğinde alıcı toplayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TRX fiyatı, mevcut ayı döngüsünün kripto parayı %17 oranında düşürdü. Bu düşüş 0.067$ desteğinin altına düştüğü paralel kanal modelinde kademeli olarak yükseliyor. Bugün, TRX fiyatı desteğini geri kazanmak için %5 arttı. Ancak agresif satıcılar, düzeltmeyi uzatmak için altcoine baskı yapıyor.

Tron analizi için oluşan kanal yatırımcılar için birçok hareketin göstergesi oluyor. Yeni bir alıcı bölge kazanma varlığı daha sağlamlaştırır. Ancak burada piyasanında yönü belirleyici olacaktır.

Tron analizi: Anahtar noktalar

  • TRON fiyatı 0,067 dolar direncini kırmak için mücadele ediyor.
  • 200 günlük EMA, fiyat toparlanmasını geciktiriyor.
  • TRX 24 saatlik işlem hacmi 1,39 Milyar doları buldu. Bu da %92’lik bir kazanç anlamına geliyor.

Tron analizi için göstergelerin işareti ne yönde?

Ocak ayının başından bu yana, TRX fiyatı, iki yükselen trend çizgisi içinde sınırlı, menzile bağlı bir ralliye tanık oldu. Altcoin, direnç trend çizgisinde iki yüksek salınım, destek trend çizgisinde üç düşük salınım sergiledi.

21 Nisan’da merkezi olmayan stablecoin, USDD’nin son lansman duyurusu, %14’lük bir ralliyi tetikledi. Bu da genel trend çizgisine zar zor dokundu. Bununla birlikte, bu dirençte mevcut olan yoğun arz baskısı, fiyatı %17 oranında tersine çevirdi ve 0.067 dolarlık desteği kırdı.

TRX fiyatı 0,062 dolardan toparlandı ve üç gün yükseldi. Bugün, kripto para önemli bir giriş yaşadı. Ters çevrilmiş direnci yeniden test etti. Alıcılar bugün erken saatlerde bu direnci kırmaya çalıştılar. Ancak satıcılar daha aktifti.

Bu nedenle, 0.067 $ işaretinin altında kapanış bu düzeltmeye devam edecek ve altcoini alt destek trend çizgisine bırakacaktır. Bununla birlikte, alıcılar bu desteği savunursa, kripto para fiyatı başka bir boğa döngüsünü tetikleyecektir.

Teknik gösterge

  • DMA’lar : Yanlara doğru hareket eden 20, 50 ve 100 DMA, TRX fiyatında menzile bağlı bir ralliyi vurguluyor. Bu DMA’ların üzerindeki kripto para fiyatı ticareti, devam eden düzeltmeyi durdurabilir.
  • Vortex Göstergesi : Düşüş eğilimine rağmen, VII+ ve VI- düşüş momentumunda önemli bir yayılma zayıflığı sunmadı.
  • Direnç seviyeleri – 0,067 dolar ve 0,071 dolar
  • Destek seviyeleri – 0.057$ ve 0.050$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin