TRON ana ağında herhangi bir hata bulanlara 100 bin dolar  ödül var
TRON ana ağında herhangi bir hata bulanlara 100 bin dolar  ödül var

TRON ana ağında herhangi bir hata bulanlara 100 bin dolar ödül veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un yeni ana ağa geçişi, kripto para piyasalarının son dönemde en çok konuştuğu konu. TRON, gayet başarılı bir süreç ile bu dönemi atlattı. TRON ekibi şu aşamada ağda herhangi bir güvenlik problemi olmadığını belirtiyor. TRON Vakfı kurucusu Justin Sun, resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, TRON ana ağında herhangi bir güvenlik açığı bulanlara ciddi bir ödül vereceklerini duyurdu.

TRON ana ağında herhangi bir hata bulanlara 100 bin dolar  ödül var

Geliştirici topluluğundan veya genel olarak ana ağındaki bir aksaklığı rapor edebilen veya tespit edebilen herkese devasa bir meblağın ödül olarak verileceği belirtiliyor. Justin Sun, yeni platforma geçecekleri 25 Haziran tarihine kadar yarışmanın devam edeceğini  söyledi. Justin Sun konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Tüm geliştiricilere sesleniyorum. TRON ana ağı şu anda GitHub’da yayınlanıyor. Bu ağda hata bulan herkese 100 bin dolara varan ödüller var. En iyi oyununuzu oynayın.

Bu, TRON topluluğunun ana ağ üzerinden bulunan herhangi bir sorunu düzeltmesine yardımcı olacak. Kurucunun ve ekibinin bu akıllı hareketi, ana ağda gelecekte olabilecek herhangi bir aksaklığı da önleyecek.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin