Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık
Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık

Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –Tron, 0,0275 $ seviyesinde dip bulduktan sonra yükseliş eğilimi, önümüzdeki birkaç işlem seansı boyunca 0,03 $ seviyesine doğru bir iyileşme görüldü. Algorand, destek bularak geri dönmeye çalışacağı bir seviye olan 0.31 $ ‘lık bir önem seviyesine doğru keskin bir yükseliş gördü. Enjin, fiyattaki düşüşe rağmen alım hacminin önceki haftaya göre satış hacminden daha ağır bastığını gördü ve bu yükseliş farklılığı önümüzdeki günlerde daha fazla kazanımın muhtemel olduğunu gösterdi.

Tron (TRX)

Tron, Algorand, Enjin Price Analysis: 12 December

TRX, 0,031 dolardan düştükten sonra 0,027 dolarda dip gördü. Destek seviyesi 0,03 doları kaybetti, ancak Müthiş Osilatör, TRX’in bundan sonra kuzeye gidebileceğine işaret ediyor.

En son düşüşün tersine dönebilme olasılığını içeren bir yükseliş ikiz zirvesi görülüyor. 0.0274 $ ‘dan, seviyeyi test etmek ve destek için geri döndürmeyi denemek için 0.03 $’ a yönelebilir.

Fiyat 20 SMA’yı (beyaz) geçti ve 0,03 $ seviyesinin hemen altında hareket eden 50 SMA’da (sarı) bir miktar dirençle karşılaşabilir.

Algorand (ALGO)

Tron, Algorand, Enjin Price Analysis: 12 December

Algorand ayrıca son birkaç saatteki son düşüşüyle 0,275 dolarda destek buldu. Fiyat hızlı bir yükseliş ile 0,31 dolarlık seviyesine yükseldi ve RSI da nötr 50-çizgisini geçerek yukarı doğru yöneldi.

Önümüzdeki saatlerde, daha fazla kazanımın ardından, fiyatın 0.31 $ desteğini yeniden test etmek için düşmesi ve RSI’nin yükseliş trendinin devam ettiğini belirtmek için 50’nin üzerinde kalması mümkün.

Yukarıya doğru en son hareket, yüksek işlem hacmiyle güven vermeye devam ediyor.

Enjin (ENJ)

Tron, Algorand, Enjin Price Analysis: 12 December

ENJ yükselen bir kanaldan düştü ve 0.132 dolarlık destek seviyesini test etti. ENJ boğaları, birkaç gün önce 0,143 $ direnç seviyesin geçemedi ancak zararın artmasını da engellediler fiyatın yukarı döndüğü görüldü.

Yazım sırasında, fiyat bir kez daha 0.143 $ seviyesine yükseldi ve bu seviye kısa süre içinde desteğe dönebilir. MACD, zayıf bir alım sinyali  gösterse de yükseliş eğilimine sahip.

Geçtiğimiz hafta, OBV, alım hacminin genel satış hacmini aştığını gösteren bir dizi daha yüksek seviyelere sahip düşüşler yaşadı. Alıcılardan gelen bu tür ilgi, ENJ için daha fazla kazanımı tetikleyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin