tron 3 temmuz
Tron 3 Temmuz fiyat görünümü

Günün Altcoini: Tron 3 Temmuz fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron 3 Temmuz fiyat hareketlerinin önemli detayları şu şekilde gerçekleşti:

  • Tron, 1 saatlik zaman diliminde klasik bir tersine dönüş sinyali olarak bir ters baş ve omuz formasyonu oluşturdu.
  • Tron fiyatı yükselişin devamını göstererek oluşan formasyonu boyun kısmı olarak tabir eden seviyeyi geçti
  • Tron ayrıca boyun çizgisini hızlı bir şekilde yeniden test ederek kararlı bir şekilde geçtiği için yükselişini devam ettirdiğini teyit etti

Tron 3 Temmuz fiyat görünümü ters baş ve omuz formasyonu verdi

Tron fiyat hareketlerine baktığımızda 100 SMA’nın hala daha uzun vadeli ortalama olan 200 SMA’nın altında olduğunu görüyoruz. Bu durum hala tam olarak boğa piyasasına geçilmediğinin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Ancak iki hareketli ortalaması arasındaki boşluk ayı piyasasının baskısının azaldığını göstermek üzere daralıyor. Bu durum kısa vadede yeni bir geçisin işareti olabilir. Ve muhtemelen daha fazla alıcı çekilmesini sağlayabilir. Grafik formasyonunun ise 0,035 ila 0,039 arasında gerçekleştiğini görüyoruz. Böylelikle formasyondan dolayı meydana gelebilecek bir yükseliş en az aynı uzunlukta olacak şekilde gelişebilir.

RSI göstergesine baktığımızda ise aşırı alım bölgesine ulaştıktan sonra düşmeye hazır bir görünüm sergiliyor. Bu durum satıcıların geri dönme olasılığı ile gerçekleşebilir. Stokastik osilatöründe ayrıca aşırı alım bölgesinde olduğunu söyleyebiliriz. Ve geri dönmesi ayı piyasası baskısının bir habercisi olarak nitelendirilebilir. Grafikte gördüğünüz boyun çizgisi aşağısına bir hareket, hareketli ortalamaların şu an için dinamik destek noktası oluşturduğu 0,035 dolar seviyesinin test edilmesine neden olabilir.

Tron fiyatını etkileyebilecek piyasa gelişmeleri

Birçok yatırımcı yılsonuna kadar daha fazla gelişme umuduna sahip olduğu için Tron ve diğer kripto paralar 2. çeyreğe olumlu bir şekilde girdi.  Ayrıca Tron, daha önce bekletilen TRX’i serbest bırakmak adına coinin yanmasıyla Ethereum Blockchain’inden göçünü tamamladı.

Bununla birlikte, MainNet’te herhangi bir büyük aksaklık görülmediği taktirde daha fazla yatırımcı Tron’a yatırım yapabilir. Yatırımcıların bir ticaret savaşına karşı savunmasız olan stoklardan ve emtialardan uzaklaşmaları, kripto para talebin de risk iştahını arttırıyor gibi gözüküyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin