Lisk Hub 1.1.0 ve Lisk Nano 2.0.0, Lisk Core 1.0 ile uyumlu
Lisk Hub 1.1.0 ve Lisk Nano 2.0.0, Lisk Core 1.0 ile uyumlu

Trezor Cüzdanı Lisk (LİSK) ile birlikte 6 kripto para için destek ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Lisk (LSK) kolaylıktan ödün vermeden güvenlik sağlayan bir donanım cüzdanı olan Trezor’dan destek aldıklarını açıkladı. Daha önce Trezor Cüzdanı; Decred, Bitcoin Private, Fujicoin, Groestlcoin, Vertcoin, Viacoin ve Zcoin için platformuna destek ekleyeceğini açıkladı.

Lisk (LİSK) nedir ve kullanıcılara neler sağlar?

Lisk, Proco of Work (PoW) veya Proof of Stake kullanmayan merkezi olmayan bir ağ. Lisk, Delegated of Stake olarak adlandırılan BitShares’in orijinal consensus algoritmasının azaltılmış bir uygulamasını kullanır. Bu algoritma, her bir LSK sahibinin, ağı güvenceye almaktan sorumlu “mainchain delegeleri” için oy kullanmasını mümkün kılıyor. LSK, Lisk’in kripto para birimi.

Lisk öncelikle bir yazılım geliştirme aracı. Son yıllarda, birçok şirket ve kurum Blockchain teknolojisine geçiş yapmak istedi. Ancak bu entegrasyonu gerçekleştirebilecek yetkinliğe sahip olmadıkları için kod geliştiricilerini bulup fonlamak zorunda kaldı. Lisk, Blockchain üzerinde çalışan endüstriye özel uygulamalar geliştirmek için bir platform sağlayarak bu cepheye yardımcı oluyor.

Trezor Cüzdanı Lisk (LİSK) ile birlikte 6 kripto parayı listeliyor

Trezor konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu kripto paralar cihaz yazılımına eklendi ve aynı zamanda Trezor Cüzdan’da da yavaş yavaş ortaya çıkacak. Electrum gibi üçüncü parti uygulamalarla erişilebilirler. Vertcoin Trezor Cüzdan’da mevcut.

Ayrıca Trezor platformuna; EOS Classic, Ethereum Social, Ellaism, Callisto, EtherGem ve Wanchain’i de ekledi. Trezor konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu kripto paralar genellikle para geliştiricileri veya MyEtherWallet/MyCrypto tarafından geliştirilen üçüncü taraf uygulamalardan erişilebilir. Henüz Trezor Cüzdanı’ndan erişilemiyorlar. Ancak kendi Ethereum cüzdanımızda çalışıyorlar.

Lisk (LİSK) fiyat grafiği
Lisk (LİSK) fiyat grafiği

Lisk (LİSK) fiyatında son durum

Lisk yazım sırasında, %0,11 oranında düşüşle 5,3 dolardan işlem görüyor. Lisk şu anda, 562 milyon dolarlık piyasa değeriyle 24. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin