ava token
Travala.com AVA token

Travala’nın dev ortağı sayesinde AVA token yüzde 30 değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisi ve kripto paralar turizm sektörünü de dönüştürmeye devam ediyor. Blockchain özellikle online rezervasyon sistemlerini değiştiriyor ve dönüştürüyor. Bu teknoloji, binlerce otel ve turistik işletmeden verileri hızlı biçimde toplayarak son kullanıcıya ulaştırıyor.

Travala.com 2017 yılında kuruldu ve 230’un üzerindeki ülkeden otellerden ve konaklama işletmelerinden topladığı rezervasyon bilgilerini bir tık ile karşımız getiriyor. Travala en büyük blockchain tabanlı rezarvasyon sistemine sahip.

Travala ve Expedia ortaklığı AVA token fiyatlarını uçurdu!

Travala haftaya önemli bir ortaklığı duyurarak başladı. Travala, ABD merkezli dev firma Expedia ile ortaklık geliştirdiğini twitter adresinden duyurdu.

Bu duyurunun ardından Travala.com’un kripto parası AVA  fiyatlarında %30’a yakın değer artışı yaşandı. Güne 30 cent’in altında başlayan AVA fiyatları kısa sürede 40 cent’i geçti.

AVA token, 2020 yılı içerisinde ilk sıçrayışını 11 Mayıs’ta yaşadı. Bu tarihte fiyatlar 12 cent düzeyinden 40 cent düzeyine sıçradı. Bugün de AVA token ikinci sıçrayışını gerçekleştirdi.

Travala.com’ın kripto parası CoinMarketCap’te 313’üncü sırada listeleniyor. Kripto para yatırımcılarının genelde top 50’deki kripto paralar dikkatini çekiyor. Ancak alt sıralarda listelenen kripto paralar zaman zaman sürpriz gelişmelere imza atabiliyor.

Decrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin