transfergo
TransferGo Ripple ile Hindistan'a anlık ödeme hizmeti sunacak

TransferGo Ripple ile Hindistan’a anlık ödeme hizmeti sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödeme platformu TransferGo, Ripple’ın Blockchain teknolojisini kullanarak dünyanın en büyük havale alıcısı olan Hindistan’a gerçek zamanlı bir ödeme koridoru başlattı.

Bir basın açıklamasında, para transfer sağlayıcısı “TransferGo NOW” un lansmanını duyurdu. Bu, Avrupa’nın herhangi bir yerinden müşterilere San Francisco tabanlı fintech devi Ripple’in Blockchain ağını kullanarak Hindistan’a anında para transferleri yapabileceklerini belirten bir hizmet.

TransferGo kurucusu ve CEO’su Daumantas Dvilinskas lansman ile ilgili şunları söyledi:

Ripple’ın devrim niteliğindeki Blockchain teknolojisini kullanarak, Hindistan ile bankacılık ortaklarımız arasında gerçek zamanlı iletişim kurabiliriz. Bu da TransferGo müşterilerinin ailelerine ve arkadaşlarına para göndermesine veya uluslararası ödemelerini anında yapmasına olanak tanıyacak.

Şirket, Ripple’ın Blockchain ürünlerinin hangisini gerçek zamanlı ödeme hizmeti için kullanacağını açıklamazken, büyük olasılıkla RippleNet’i kullanması ön görülüyor. RippleNet çözümü, ödeme sağlayıcıları, bankalar ve havale operatörleri (merkez bankası da dahil) gibi yüzün üzerinde finans kurumunu üye olarak kabul eden Ripple’ın kurumsal blok zinciri.

TransferGo Avrupa’dan Hindistan’a bir ödeme koridoru açacak

Transfer ödemeleri, Ripple destekli havale hizmetinin piyasaya sürülmesi için stratejik olarak seçildi. TransferGo, “Hindistan pazarında yüksek dalgalanma” ile birleşen “milyar dolarlık (Avrupa’dan Hindistan’a”) koridoru işaret ediyor.

Ripple ayrıca Hindistan’ın iş sermayesi olarak görülen Mumbai şehrinde bir ofise de sahip. Kotak Mahindra ve Axis Bank da dahil olmak üzere bir dizi büyük Hint bankası zaten RippleNet üyesi. İki banka, RippleNet üzerinden ödemelerin ve yerleşimlerin uçtan uca takibini sağlamak için Ripple’ın kurumsal Blockchain yazılımı xCurrent‘ı kullanıyor. Bu özel çözüm, FX brokerleri ve ödeme sağlayıcıları tarafından kullanılan ayrı bir ürün olan xRapid’i güçlendirilen Ripple ilişkili kripto para XRP’ye dayanmıyor.

Ripple’ın kıdemli başkan yardımcısı Marcus Treacher’ın görüşleri ise şu şekilde:

TransferGo, müşterileri için gerçek zamanlı, sınır ötesi para transferlerini kolaylaştırmak için yeni teknoloji destekli ileri görüşlü bir ödeme sağlayıcılığının mükemmel bir örneği. Ve bu ileriye doğru atılan büyük bir adım.

TransferGo ayrıca, her ne kadar 2-3 iş günü bulan ve sıfır komisyon ile orta ölçekli dönüşüm oranı sunan daha yavaş bir çözümü Ripple Blockchain’i ile desteklenen ücretsiz bir havale hizmeti olacağını duyurdu.

ccn

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin