hitbtc tradesanta

TradeSanta ve HitBTC ortaklığıyla işlem ücretleri tarihe karışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2013 yılında kurulan en gelişmiş kripto para borsalarından HitBTC ve kripto para alım satımını otomatikleştirmek için tasarlanan bulut tabanlı bir yazılım TradeSanta, 26 Eylül’de iş birliğine gitmişlerdi. Bu anlaşmayla kullanıcılarına işlem ücreti almadan ticaret yapma olanağı sunacaklar.

Bu tekliften yararlanmak için TradeSanta web sitesini ziyaret etmeniz ve ayda sadece 20 ABD doları karşılığında HitBTC Promosyon paketi satın almanız yeterli. Bu planla, kullanıcılar en fazla 50 bot oluşturabilir, sınırsız sayıda parite ve stratejiden yararlanabilir. Ancak en önemli avantaj ise HitBTC’de piyasa alıcı ve yapıcı ücreti olmadan işlem yapılabilmesi olacak.

Traderlar, şu an HitBTC’de işlem yaparken, yüzde 0,1 piyasa yapıcı (maker) ve yüzde 0,2 alıcı ücreti ödüyorlar. Doğrulamalarını yükselten kullanıcılar için, birim bir Bitcoin’den (BTC) daha düşük veya eşitse, ücretler yüzde 0,07’den başlar. Daha sonra miktar 10 Bitcoin (BTC) ‘den küçük veya eşit olduğunda, Maker ücretlerinde yüzde 0,06 ve Taker ücretleri de yüzde 0.07’ye düşer. Hacim 100 Bitcoin’den (BTC) düşük veya eşitse, miktar piyasa yapıcıları için yüzde 0,05 ve alıcı ücretlerinde yüzde 0,07 olarak alınıyor.

Ancak, HitBTC ve TradeSanta arasındaki ortaklığa bağlı olarak, kullanıcılar yalnızca borsada ücretsiz işlem yapma şansına sahip değil, aynı zamanda alım satım botlarının işlevselliğini de kullanma şansına sahip olacaklar.

TradeSanta’nın ticaret botları çeşitli avantajlar sunuyor. Traderlardan daha fazla emir alabilir, 7/24 çok sayıda emir verebilir ve hiçbir duyguya kapılmadan anlaşma yapabilir.

HitBTC, var olan en eski ve en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri. 800’den fazla işlem çiftine ve 500’den fazla spot enstrümana sahip sektördeki en büyük spot ticaret piyasası.

Şimdi şirketler, iki güçlü aracın bir araya getirilmesiyle kurulan ortaklıkla trader topluluğuna katkıda bulunuyorlar.

Herhangi bir sorunuz varsa veya program hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, TradeSanta destek hattına başvurabilirsiniz.

Diğer işlem fırsatları hakkında güncellemeler almak için, Telegram’da TradeSanta ve HitBTC gruplarına katılabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin