Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir
Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir

Top 4 kripto paraya genel bakış: Bitcoin boğaları intikam için dönüyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası düşmeyi durdurdu, kanlı kırmızıdan koyu yeşil renge geçişi Bitcoin belirledi ve tüm büyük altcoin’ler %1 ile %12 arasında değişen önemli kazançlar gösterdi. Dolaşımdaki tüm dijital varlıkların toplam kapitalizasyonu Salı günü 303 milyar dolardan 324 milyar dolara yükselirken, günlük ortalama işlem hacmi Salı günü 86 milyar dolardan 98 milyar dolara erişti. Bitcoin, şu an %62,1 olan pazar hâkimiyetini geri kazandı.

Bitcoin ve ilk 4 kripto fiyatlarına genel bakış

Bitcoin (BTC/USD) Çarşamba günü Asya saatlerinde 11.000 doların üzerine çıktı ve 11.447 doları vurdu. İlk dijital varlık, %12’den fazla kazancıyla %20’nin üzerinde en iyi performans gösteren kripto para oldu. Kritik 11.000 doların üzerindeki sürdürülebilir bir toparlanma Bitcoin boğalarına umut vererek daha fazla toparlanma için bir ortam oluşturuyor.

Mevcut piyasa değeri 31.7 milyar dolar olan ikinci en büyük dijital varlık olan Ethereum, günlük bazda değerinin %5’ini kazandı. Bununla birlikte, kritik 300 doları henüz aşamadı. ETH/USD yazı yazarken 294 dolardan el değiştiriyor. ETH/USD, kripto para piyasalarındaki iyileşme hissiyatlarından kaynaklanmaktadır; bu, toparlanmanın en yakın geleceği çekebileceği anlamına gelmektedir.

Ripple’nın XRP’si 0,40 dolara yükseldi. Mevcut piyasa değeri 17.2 milyar dolar olan üçüncü en büyük dijital varlık, gün bazında %2 ve gün başlangıcından beri %1,5 oranında büyüdü. XRP/USD yazı yazılırken 0,4030 dolarda değer değiştiriyor ve gün içi 0,3986 dolara kadar düştü.

Litecoin (LTC/USD) 121 dolara kadar çıktı. Mevcut piyasa değeri 7.6 milyar dolar olan dördüncü en büyük kripto para, 118.76 dolar olan Salı günü en düşük seviyesinden bu yana neredeyse %5 arttı. LTC/USD daha geniş pazar ile senkronize hareket ediyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir