Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

Tone Vays, Bitcoin fiyatı için uzun vadeli boğa hareketi noktasına işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı haftayı yüzde 3,66 düşüşle ekside kapattı. CME vadeli işlem fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle, 10.000 dolara yakın yüksek bir fiyat kaydedildi. Bununla birlikte, kısa sürede satış baskıyla yükseliş etkisiz hale getirildi. Haftalık kapanış fiyatı 9207 dolar olarak kaydedildi.

btcusd trading view

Pazar, geçtiğimiz haftanın çoğunda belirsiz kaldı. Fiyatın ana aralığı 9350 ile 9150 dolar arasında 200 dolarlık bir alandı.

Tone Vays’in sıralı analizine göre, 25 Ekim’deki tarihi kırılma uzun vadeli bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Ancak, bu, haftaki kapanış ile teyit edilebilir. Ayrıca BTC’nin geçen haftanın en yüksek seviyesine çıkması gerekiyor. Şu anda uzun vadeli bir boğa piyasası için şartları da belirledi.

Öyleyse, yükselişe geçebilmek için önümüzdeki haftaya kadar 10 bin doların kırılmasını görmemiz gerekiyor.

Bitcoin fiyatı, Boğa flaması mı yoksa başka bir düşen üçgen mi oluşturacak?

Geçen Cuma günü görülen büyük fiyat artışının ardından konsolidasyon, trader’ların bir sonraki büyük hamleyi tahmin etmelerini sağladı. Baştaki büyük bir hareketin ardından kısa vadeli devam eden veya düşüş eğilimi bir başka bacağın göstergesi. Bu oluşum boğa flaması olarak bilinir. Ancak fiyat analiz güncellemesinde grafik analisti ve uzman bir tüccar olan Sawcruhteez, fiyat hareketinin düşüş eğilimine girdiğini iddia ediyor.

btcusd 4-hour

Şu anda, Bitcoin, kırılım seviyelerini, 9.150 dolar civarında destek olarak test ediyor. Teknik göstergeler, hala boğalara meyilli olmakla birlikte, kırılmanın uzaması piyasa hissiyatlarını satıcılar lehine çevirebilir. Bir boğa flamasına benzeyen, 8.000 doların altındaki bir hedef ile aşağı inen bir üçgene dönüşebilir.

Bununla birlikte, belirsizlik dönemlerinde, Bitcoin fiyatı, uzun süreler boyunca dalgalanmadığı biliniyor. Ayrıca, bu süre zarfında birkaç sahte kırılmalara veya ani hareketlere tanık olunabilir. Bununla birlikte, 8.000 dolar ve 10.000 dolar’ın altında ya da üstünde bir kırılma, hem psikolojik hem de teknik açılardan teyit görevi görebilir.

Bitcoin fiyatı, şu an 9.180 dolar civarında bulunuyor. 200 günlük hareketli ortalamadaki destek seviyesi ise 9.106 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ancak, şu an kısa vadeli düşüş eğilimine daha yakın seyrediyor.

Bitcoin fiyatı,  200 günlük hareketli ortalamanın üstünde bir sıçrama yapabileceğini düşünüyor musunuz?

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin