Tone Vays, Bitcoin yatırımcılarını uyardı.
Tone Vays, Bitcoin yatırımcılarını uyardı.

Tone Vays: “Bitcoin 5.000 dolara doğru gidiyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü analist Tone Vays, Bitcoin’in fiyatının nereye gittiği konusundaki düşüncelerini sosyal medya araçılığı ile takipçilerine açıkladı.

Bitcoin 5.000 dolara düşebilir

Yeni bir tweet’te Vays, son zamanlarda BTC’nin 12.500 dolar seviyesinde oluşan dirençle başa çıkamadığını belirtti ve bu durumun devam etmesiyle ayıların büyük bir geri dönüş yapacağına inanıyor. Ayrıca Vays uyarıda bulunarak, 9.000 dolarda bir destek olabileceğini ancak bu desteğinde kırılması halinde, Bitcoin’in 5.000 dolara düşeceğini söyledi.

Uzun vadede Vays, Bitcoin’in 2020’nin sonuna kadar 5.000 doların altına düşme riski olmadığını söyledi. Ancak analist, bu risksiz dönemin halving’den 7 ay öncesine kadar geçerli olacağını da belirtti. Trader, halving’in madencilerin %70’i için BTC’yi kârsız hale getirebileceğini ve fiyatta geçici bir çöküşü tetikleyebileceğini söyledi.

https://twitter.com/TheCryptoDog/status/1147258442924605440

Bu arada, The Crypto Dog olarak bilinen bir kripto analisti, Twitter’daki 150.000 takipçisine, kısa vadede daha fazla kayıp olmasını önlemek için Bitcoin’in 10.500 doların üzerinde tutulması gerektiğini söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin