Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi
Tom Lee’den umutları yeniden yeşerten Bitcoin tahmini geldi

Tom Lee’nin Bitcoin öngörüsü gerçekleşiyor: Kurumsal FOMO başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı yeni kazançlar kaydetmeye devam ettiğinden, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hisseleri son 24 saatte yüzde 11’den fazla arttı. Bu, hem kurumsal hem de perakende yatırımcılar arasında artan talebin önemli bir işaretidir.

Bitcoin satın alma fırsatı

Grayscale’in hisseleri Bitcoin’den daha büyük bir darbe aldı ve yüzde 80’den daha fazla düşüş gördü. Fonstrat CEO’su Tom Lee kısa süre önce, son zamanlardaki kripto rallisinin Grayscale için daha büyük karlar elde edebileceğini öngördü. Ayrıca Grayscale, fon açığını kapatmak için hisselerini prime satabilir. Tom Lee diğer bir öngörüsünde ayrıca Bitcoin fiyatının 10.000 doların üzerine çıkmasının kurumsal FOMO’yu tetikleyeceğini söyledi. GBTC hisselerinde yaşanan büyük artışlar bu öngörüyü desteklemekte.

Mayıs ayının sonunda, Bitcoin 8.500 doların üzerine çıktığında GBTC, yüzde 35’in üzerinde NAV primi işlemi görüyordu, bu da Bitcoin fiyatının 10.000 doların oldukça üzerinde işlem gördüğü anlamına geliyor.

Bitcoin vadeli işlemleri

Grayscale, müşterilerine Bitcoin’in kendisi yerine hisselerini satın alma fırsatı sunuyor. Bu nedenle, anne ve baba yatırımcıları yeni ortaya çıkan varlık sınıfını normal bir hisse senedi veya ETF olarak değerlendirebilirler. CME vadeli işlem borsası ile birlikte, kurumlar tarafından yürütülen Bitcoin işlem hacminin büyük bölümünden sorumludur. Şirket ayrıca kısa süre önce FINRA onayını aldıktan sonra Ethereum işlemlerini de perakende yatırımcılara açtı.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin