Büyük para neden Bitcoin’e akmıyor? Tom Lee cevaplıyor
Büyük para neden Bitcoin’e akmıyor? Tom Lee cevaplıyor

Tom Lee vurguladı: Bitcoin’de “en iyi 10 gün” kuralı unutulmamalı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğası Tom Lee, 28 Eylül’deki panik satışına karşı zamanında bir hatırlatma yaptı ve Bitcoin (BTC) kazançlarının çoğunun yılın en iyi on işlem gününde gerçekleştiğini hatırlattı. Aslında, bu en iyi on gün hariç BTC yılda 25 düşüyor.

Tom Lee Bitcoin’deki ‘en iyi 10 gün’ kuralına vurgu yaptı

Herhangi bir yılda, bu kurala göre Bitcoin fiyatındaki kazanımların büyük çoğunluğu sadece “en iyi on” işlem gününde gelir. 2017’nin son boğa piyasası boyunca, bu on günde %1.136 oranında inanılmaz bir fiyat yükselişi görüldü. Ayrıca 2018 ayı piyasası boyunca bile en iyi on gün %66 genel kazanç gördü. Ancak bu 10 gün dışında kalan günlerin dışlanması çok farklı bir hikaye anlatıyor. 2013 yılından bu yana geçen yılların çoğunda, bu 355/6 gün çoğunlukla kayda değer kayıplar getirdi. 2017 etkileyici %232 kazanç elde ederken 2018, %140 zarar gördü.

Benzer şekilde, 2013 ve 2014 de sırasıyla %199 ve %133 oranında zarar gördü. Aslında, 2013’ten bu yana, en iyi on gün hariç, Bitcoin %25 ortalama yıllık zarar gördü. Holding’in alım satım işleminden daha iyi bir strateji olduğu fikri açık. Bununla birlikte, Lee ayrıca kripto kışının geri gelebileceğini düşünerek, boğa pazarlarında bile çok sayıda ağır kayıp gününün olacağını öne sürüyor. Bitcoin şu anda 8.000 dolar işaretinin etrafında ilerliyor. Bu, bir önceki yıla göre yaklaşık %110 büyümeyi gösteriyor. Tom Lee, Bitcoin ve kripto paraların kurumsal ticaret platformu Bakkt’ın lansmanıyla güven kazanacağını söyledi.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin