Tom Lee neden Bitcoin'in 40 bin doları göreceğini açıkladı
Tom Lee’den son dakika Bitcoin öngörüsü

Tom Lee neden Bitcoin’in 40 bin doları göreceğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yıl Nisan ayından bu yana Bitcoin, halkın ilgisini çekmeye başladı. BTC fiyatı bu zaman zarfında 4.100 dolardan 14.000 dolara yükseldi. Bununla birlikte, piyasadaki duygu hala karışık, ancak Wall Street analisti ve Fundstrat’tan Tom Lee neden Bitcoin’in yükseldiğini açıklıyor.

Tom Lee’ye göre Bitcoin yıl sonuna kadar ciddi artış görecek

Son bir röportajda Tom Lee, Bitcoin’in 10.000 dolardan destek bulmasının 2019’un sonuna kadar 40.000 dolara yükseleceğini gösterdiğini belirtti ve açıklamalarına şunları ekledi:

Bu yıl kripto kışının sona ermesini destekleyen şeylerin bir aşaması oldu. İlk en önemli gelişmenin Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamasına yeniden erişmesi olduğunu düşünüyorum. Bitcoin’in 10 yıllık tarihine baktığımızda, 200 günlük ortalamanın üzerinde kaldığı zamanlarda, bunun altında kaldığı zamanlara kıyasla kazancın 10 kat daha iyi olduğunu biliyoruz. Daha sonra Bitcoin’de Golden Cross’u yaşadık. Bitcoin’in 50 günlük hareketli ortalaması, 200 günlük hareketli ortalamsıanın üzerine çıktı.

Tom Lee 40.000 dolarlık tahminiyle ilgili açıklamada bulundu

Lee daha sonra 10.000 dolar seviyesinin önemi hakkında biraz daha fazla bilgi veriyor:

10.000 dolar önemli bir seviye, çünkü bu seviye Bitcoin’in yalnızca tarihinin %3’ünde işlem gördüğü bir fiyatı temsil ediyor. Öyleyse önceki döngülere bakarsanız, bu %3’lük zaman diliminde Bitcoin bu nadir aralığa girdiğinde hep FOMO devreye girdi ve kripto para çok farklı davranmaya başladı. En son 10 bin dolarlık seviyeyi geçtiğimizde Bitcoin’in 14.000 dolara çıkması da buna bağlı.

Açıklamalarının sonunda Lee 40.000 dolarlık tahminiyle ilgili açıklamada bulundu:

Bitcoin tüm zamanların yalnızca %3’ünde görülen seviyelerin üstüne çıktığında önümüzdeki dört ay boyunca genellikle %200-400 arasında bir yükseliş gösterdi. Bunun da Bitcoin fiyatını 40.000 dolara kadar çıkartacağını düşünüyorum.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin