TokenPay (TPAY)
TokenPay (TPAY): Küçük sermayeli kripto paranın büyük planları var

TokenPay (TPAY) şimdi Cryptopia Borsası’nda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cryptopia Borsası, 18 Haziran’da platformuna TokenPay (TPAY) tokenini eklediğini duyurdu. Borsada, TokenPay’a ilişkin olarak listelenecek olan çiftler şunlardır; TPAY/BTC, TPAY/LTC ve TPAY/DOGE. TPAY, ödemeleri kendiliğinden doğrulayan ve finansal sektörü Blockchain faydalarıyla birleştiren İsviçre merkezli açık kaynaklı, merkezi olmayan bir platform.

TokenPay (TPAY) şimdi Cryptopia Borsası’nda
TokenPay (TPAY) şimdi Cryptopia Borsası’nda

TokenPay (TPAY) tokeninin bu ay ki en yüksek seviyesi 5,88 dolar

TokenPay‘ın amacı, dünyanın her yerindeki kripto topluluğuna ve şirketlerine güvenilir bankacılık ve ticari hizmetler sunmak. Borsa’nın maksimum kullanıcı güvenliği kendi odak noktası olmaya devam ettiği için platforma yalnızca Tor tarayıcısı aracılığıyla erişilebilir.

CoinMarketCap verilerine göre TPAY, %2 oranında düşüşle 2,6 dolardan işlem görüyor. TPAY 40 milyon dolarlık piyasa değeriyle 195. sırada yer alıyor. Son bir aydaki veriler, TPAY fiyatının en yüksek seviyenin 5,88 dolar, en düşük fiyatının ise 2,3 dolar olduğunu gösteriyor.

TokenPay (TPAY) şimdi Cryptopia Borsası’nda
TokenPay (TPAY) şimdi Cryptopia Borsası’nda

Cryptopia Borsası platformuna az bilinen 5 kripto para daha ekledi

TPAY sadece Tor tarayıcı üzerinden erişim sağladığından, işlemlerin güvenilirliğini kontrol etmek zordur. Bu ayrıca anonimlik özelliği nedeniyle cryptojacking riskini de artırır. Son zamanlarda Cryptopia Borsası platformuna, daha az bilinen ZEST, PROOF, GINcoin, Quasarcoin ve BlitzPredict gibi kripto paraları da ekledi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin