Emin Gün Sirer’den iddialı tahmin: ''Bitcoin ve kripto kışı sona eriyor.
Emin Gün Sirer’den iddialı tahmin: ''Bitcoin ve kripto kışı sona eriyor."

Timothy Enneking: “Ayı piyasası sona eriyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Timothy Enneking: “Ayı piyasası sona eriyor.” Kripto ürün yönetim şirketi LP’nin genel müdürü olan Timothy Enneking, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, kripto para piyasasındaki ayı pazarının büyük ölçüde sona erdiğini söyledi.

CAMCrypto30, Ocak ayından bu yana yüzde 69 oranında düştü

Geçtiğimiz yıl kurulan ve yaklaşık 20 milyon dolar değerinde ürün portföyüne sahip olan şirketin kendi kripto parası CAMCrypto30 Ocak ayındaki yüksek seviyesinden bu yana yüzde 69 oranında düştü. Timothy Enneking bu düşüşü tetikleyen 4 sebebin olduğunu belirtti.

Timothy Enneking: “Fiyatlarda ciddi bir düzeltmenin yaşanması kaçınılmaz.”

Timothy Enneking, fiyatlarda ciddi bir düzeltmenin yaşanmasının kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. Ayrıca yasal düzenlemeler ile alakalı belirsizliklerin, kripto para girişimlerinin maaş ödeyebilmek için kripto varlıklarını satmalarına ve kontrol edilemeyen giderlerin piyasadaki düşüşü etkilediğini vurguluyor.

Son düzenlemeler nedeniyle yatırımcılarda daha tedbirli davranıyor

Timothy Enneking, son düzenlemeler nedeniyle yatırımcıların da daha tedbirli davrandığını söylüyor. Ayrıca Timothy Enneking, 2017 piyasasında elde edilen karların nakde çevrilmesi ve düzenlemelerdeki belirsizliklerin piyasayı etkileyen önemli faktörler olduğunu belirtiyor. Timothy Enneking düzenleme konusuna örnek olarak, SEC’in ICO projelerinin bir kısmını mahkemeye vermesini gösteriyor. Resmi olarak doğrulanmış binlerce soruşturmanın devam etmesine rağmen, SEC’in tam olarak neyi aradığı belirsizliğini koruyor.

Timothy Enneking: “Bu faktörler şimdiden kripto para piyasasında fiyatlandırıldı.”

Timothy Enneking, bu faktörlerin daha şimdiden kripto para piyasasında fiyatlandırıldığını vurguluyor. Timothy Enneking ayrıca, Bitcoin’in toplam kripto para piyasasında payının yüzde 45,7’den yaklaşık 4 ay içinde yüzde 44,3’e  düştüğünü belirtiyor. Timothy Hecking, bu durumun da düşüşlerle birlikte yaşandığını söylüyor. Aynı zamanda bu durum, arkasında iyi bir ekibi ve topluluğu olan kripto para birimlerinin de piyasayı artık fazlaca etkilemeye başladığını gösteriyor.

Timothy Enneking: “Kripto paralar için ayı piyasası bitmek üzere.”

Timothy Hecking, azalan korelasyonun ne anlama geldiğine dair yorum yapmazken, bireysel kripto paranın kalitesinin, piyasa fiyatları üzerinde daha büyük bir etkiye sahip olmaya başladığını belirtiyor. Timothy Hecking, bu faktörlerin kombinasyonunun kripto paralar için ayı piyasasının bitmek üzere olduğunu gösterdiğini ve  piyasanın yakında toparlanmaya başlayacağını belirterek sözlerini sonlandırıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin