Milyarder yatırımcıdan Hint kripto para borsasına dev yatırım
Milyarder yatırımcıdan Hint kripto para borsasına dev yatırım

Bitcoin düşecek mi? Tim Draper şarkısı ile 250 bin doları hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Umutsuzluk zamanlarında Tim Draper’ı dinleyin! Milyarder girişimci ve Bitcoin yatırımcısı olan  Draper, Bitcoin’e olan sevgisini her defasında vurgulamaktan vazgeçmiyor. Draper, şimdi ise “Bitcoin Hustle” adlı şarkısını yayınlayarak Bitcoin’e olan sevgisini bir üst seviyeye taşıyor.

Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılına kadar 250.000 dolar olacak!”

Draper, bu yılın başlarında Amsterdam’daki Next Web konferansında rap yaptı ve yeni keşfettiği yeteneklerini şarkıcı Kelley James ile birlikte stüdyoya taşıdı. “Bitcoin Hustle” de Draper, Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’ya olan hayranlığını gösteriyor ve vizyonunu merkezi olmayan bir dünyada paylaşıyor.

Bitcoin Salı günü 6.000 doların altına düştü. Ancak  Draper’ın fiyat tahmini endişeli yatırımcıları heyecanlandıracak gibi… Şarkının son bölümünde Draper, “Bitcoin’in şu anki seviyesinden 2022 yılına kadar 250.000 dolara çıkacağını söylüyor.

“Hepimiz sanal bir dünyada çalışacağız.”

Draper, sözlerinin devamında şunları ifade ediyor:

Bu kripto para, merkezsiz. Yeni bir dünya düzeni istiyoruz. Dünyanın açık olması gerekiyor. Hükümetler sizin için şimdi rekabet etmek zorunda kalacaklar. Sonunda bu coğrafi sınırlar kalkacak ve hepimiz bu sanal dünyada çalışacağız. Sen ben, hepimiz özgür olacağız. Sonuçta büyük bir özgür dünya olacak. 2022’de Bitcoin ise 250 bin dolar olacak!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin