Thomas Lee, Bitcoin hakkında konuştu.
Thomas Lee, Bitcoin hakkında konuştu.

Thomas Lee: ”Bitcoin şu an boğa piyasasında.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’le yaptığı röportajda, Fundstrat Global Advisors’ın kurucu ortağı Thomas Lee, Bitcoin’in yükseliş eğilimine girdiğini söyledi.

Bitcoin %90 düştü

Lee, pek çok kripto şüphecisinin Bitcoin’in ölümünü açıkladığını belirtti, çünkü para birimi %90 düştü. Ancak, o zamandan beri, 200 günlük hareketli ortalamasını kırdı ve Lee şu anda bir boğa piyasasında olduğumuzu açıklayarak şöyle dedi:

Bitcoin şu an boğa piyasasında

Buna ek olarak, Lee, doların güçlenmemesi nedeniyle gelişen kuyruk rüzgarını ve Çin’in sermaye çarpanını arttırdığını açıklamalarına ekledi. Lee, 2018’de yapılan önemli bir satıştan sonra kripto para biriminin tekrar satın almaya başladığına dair kanıtlar olduğunu şu şekilde ekliyor:

Balinaların birçoğu 2018’in başlarında Bitcoin’leini sattı, bu kuru bir toz tekrar almaya başladığına dair kanıtlar var.

Son zamanlarda, Ryan Selkin, Bitcoin fiyatlarındaki son atlayışın nedenlerinden bazılarını tartışmak için Bloomberg’e konuştu. Kurumsal ilginin Fidelity, New York Borsası ve ICE gibi şirketlerle büyüdüğünü açıkladı.

Ayrıca, BitPay Ticaret Direktörü Sonny Singh de Bloomberg’e konuştu. Singh’e göre, Bitcoin’in popülaritesi ABD dışında hızla artıyor, “Amerika’da çoğu insan bunu spekülasyon için kullanıyor, ancak dışarıda, Bitcoin gerçekten çok hızlı bir şekilde gelişiyor”.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin