The Weeknd, Ethereum ağında NFT'lerini yayınladı

The Weeknd, “Blinding Lights” NFT’lerini yayınladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  The Weeknd, kısa süre önce hit single’ı “Blinding Lights”ın Billboard’s Hot 100 listesinde 90. haftasını doldurmasıyla önemli bir dönüm noktasını kutladı. Billboard’s Hot 100 listesinde 90 haftadır bulunan “Blinding Lights” tüm zamanların rekorunu kırdı. Şimdi The Weeknd, Tom Brady’nin Autograph platformu ve OpenSea pazarı aracılığıyla piyasaya sürülen bir dizi sınırlı sayıda NFT koleksiyonuyla rekoru kutluyor.

Lionsgate, Tom Brady NFT Firm Autograph To Mine Content From John Wick –  Deadline

The Weeknd’ın 7 Ethereum NFT’si açık artırmaya çıkıyor

Yedi Ethereum NFT’si, sanatçı, Autograph, müzik endüstrisi yayını Billboard ve koleksiyon kartları girişimi The Infinite arasındaki bir işbirliğini işaret ediyor. The Weeknd kısa süre önce resmi web sitesi aracılığıyla bu dönüm noktasından ilham alan fiziksel ticaret kartlarını yayınladı.

NFT’ler şu anda OpenSea’de listeleniyor ve her biri için açık artırmalar bugün başlayıp perşembe gününe kadar kadar devam edecek. NFT’lerin altısında “Blinding Lights” müzik videosundan görüntüler yer alırken, diğerinde Billboard’un kapağında The Weeknd gösteriliyor. Yedi NFT’nin tamamı sanatçı tarafından dijital olarak imzalandı.

The Weeknd's 'Blinding Lights' NFTs Up for Auction – Billboard

The Weeknd’in NFL (Amerikan Futbol Ligi) ikonu Brady tarafından ortaklaşa kurulan Autograph’taki ilk NFT’leri, müzisyenin Ekim ayında şirketin yönetim kuruluna katılmasından bu yana bekleniyordu. Platformun ilk başta spora ve kademeli olarak eğlenceye (lisanslı film NFT’leri dahil) genişlemesini takiben, Autograph’ın müzik koleksiyonlarını dikey olarak başlatmaya yardımcı olacak.

Bundan önceki Autograph NFT’leri, ücretleri ve enerji tüketimini azaltan Ethereum için bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olarak ortaya çıkan Polygon’da basıldı ve yalnızca DraftKings Marketplace aracılığıyla yayınlandı. The Weeknd’in ilk NFT’si, diğer Autograph indirimlerinden önemli ölçüde daha küçük bir koleksiyon boyutuna sahip olsa da, her ikisini de destekliyor.

Autograph CEO’su Dillon Rosenblatt geçen ay verdiği demeçte, Tom Brady, Tiger Woods ve diğer sporcularımızın dünyaya dikey sporu yönlendirmesi gibi,” The Weeknd’in müziğimizi dikey olarak yönettiğini ve ona yakın olan insanları kendine çektiğini görüyoruz. … ve sonra bu alanda Abel liderliğindeki benzer bir gerçek düşünce lideri grubu inşa ediyoruz.”

Bugünkü olay, The Weeknd’in Autograph ile ilk projesi olsa da, NFT’leri daha önce başka bir platformda yayınlanmıştı. Nisan ayında Nifty Gateway’de dijital koleksiyon ürünleri piyasaya sürdü ve satıştan 2 milyon dolardan fazla gelir elde etti.

NFT nedir?

NFT, dijital bir öğenin sahipliğini kanıtlayan blok zinciri destekli bir tokendir. Ethereum şu anda NFT koleksiyonları için lider platformdur ve bu yıl şimdiye kadar tahmini 22 milyar dolarlık ticaret hacmiyle 2021 boyunca piyasayı yükseltmiştir.

Autograph Nedir?

Autograph Nisan ayında kuruldu ve yedi kez Super Bowl şampiyonu olan ve artan kripto ve NFT savunucusu Brady’nin yer aldığı ilk NFT’lerini Ağustos ayında yayınladı. O zamandan beri platform, Woods, Simone Biles, Tony Hawk, Wayne Gretzky ve Naomi Osaka gibi diğer sporculardan NFT koleksiyonlarını başlattı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin