Bu ilişki Bitcoin’e bu hafta sonu pump yaptırabilir!
Bu ilişki Bitcoin’e bu hafta sonu pump yaptırabilir!

Tether ve Bitcoin arasındaki karanlık bağlantı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Muhtemelen Tether’in 300 milyon token yayınladığı haberini duymuşsunuzdur. İşte sorun başlangıcı: Tether sabit bir paradır, yani kağıt parayla onaylanmış bir kripto para. Sonuç olarak, en son haberlere göre, fiat varlıklarının sadece %75’ini karşıladığı belirtiliyor. Bunların hepsi BitFinex’ten aktarılan 850 milyondan dolardan dolayı ya da kaybolduğu için. Zaten bahsi geçen kredi fonları ile zararların kapatılması amaçlanmış. Karanlık bir hikâye. Peki, bu olaylar Bitcoin ve fiyat tahmini ile nasıl ilişkili?

Tether ve Bitcoin ilişkisi

Evet, Bitcoin’in umutları var, evet, Blockchain’in bir geleceği var ve evet, fiyat büyüyebilir ve büyümeli. Ancak bu büyümenin hızı ayarlanabiliyor. Nasıl? Gerçek parayı piyasaya akıtmak, olumlu haberler oluşturmak ve potansiyel yatırımcıların dikkatini çekmek. Bunlar, Tether’in Bitcoin için yaptığı olaylar. Bu amaçla, yeni 300 milyon Tether kripto para basıldı. Ancak bu sefer, her şey, 2017’de, Bitcoin “balonunun” inanılmaz değerlere şişirildiği ve ardından aynı hızlı hızla patladığı zamandan biraz daha karmaşık.

Şimdi, oyunun piyasa düzenleyicileri tarafından düzenlenmesi ve kuralları ile her şey daha zor hale geldi ve senaryoyu tekrarlamak kolay olmayacak. Tether’in yeni kripto paralarının sürülmesi hakkında bilgiler yayıldığında, bununla ilgili haberler ve altcoinlere karşı aktif eylemler başladı. Bu olaydan, Tether’in fiat bileşeninin Bitcoin fiyatı üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olduğu ortaya çıktı.

Tether ile ilgili sorunlar oluşması durumunda 2019 için minimum Bitcoin fiyatı ne olurdu? Belirli rakamların söylenmesi zor, ancak düşüş olacak. Yeni dipte bir atılım için beklemeye değmez, bu yüzden fiyatın 2019 boyunca 3.200 doların altına düşmeyeceğini varsaymaya çalışıyoruz.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin