featured

Tether, Karayipler’de yeni bir banka buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tether, token karşılığı rezervlerini güvenli bir şekilde saklamak için bir banka arayışı içindeydi. Bitfinex bu arayışı sonlandıracak Bahamalar merkezli Deltec Bank ile ortaklığını duyurdu.

Tether daha önce Noble Bank ile işbirliği yapıyordu

Bugün duyurulan bu ortaklık özellikle Bitfinex’in geçtiğimiz hafta aniden durdurduğu para yatırma işlemlerini açmasıyla aynı gün açıklandı. Daha önce Tether ile Bitfinex, Porto Riko merkezli Noble Bank ile işbirliği yapıyordu. Ancak banka hem Tether’ı hem de Bitfinex’i müşterileri olarak kaybetti.

Son günlerde Tether’ın fiyatı, Tether’ın ödeme gücü ve bankacılık işlemlerinde karşılaştığı zorluklar nedeniyle 18 ayın en düşük seviyesini gördü. ABD dolarına endeksli kripto para, 1 dolar olması gerekirken yazım sırasında 0,97 dolar seviyesinden işlem görüyor. Toparlanma sürecine girmeden önce stablecoin bazı borsalarda 0,87 dolar seviyesine kadar düştü.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin