featured

Terra Classic için yeni bir dönüm noktası: LUNC fiyatı hafta sonu nasıl performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Terra Classic (LUNC), son bir ay içinde %12 oranında bir artış kaydederek yatırımcıların ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Ancak daha fazla dikkat çeken olan TVL’sinşn 3,59 milyon dolara yükselmesi oldu.

Geçtiğimiz hafta LUNC fiyat hareketinin öngörülemez olmasına rağmen son dört saatte olumlu ivmenin geri döndüğü gözlemlendi. Bunun sonucunda fiyat %2,71 oranında mütevazı bir yükseliş kaydetti ve mevcut değeri olan 0,0001369 dolara.

Terra Classic (LUNC) fiyat analizi

Geçtiğimiz 24 saat içinde işlem hacmindeki %6,78’lik gözle görülür düşüşün ardından 72,93 milyon dolara bir gerileme gerçekleşti. Bunun sonucunda Terra Classic, 794 milyon dolarlık piyasa değeriyle ilk 110 kripto para birimi arasına yerleşti. Bunlar, son düzeltmenin ardından piyasa aktivitesinde bir azalma gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Terra Classic LUNC fiyat analizi

LUNC bugüne yeşil başlayıp 0,0001481 dolara yükselmesine rağmen, karşılaştığı direnç noktasıyla olan mücadelesinde yenik düştü.

LUNC fiyatının aylık grafikte %12’lik bir artışla olumlu bir ay geçirdiği görülüyor. Ay boyunca gözde altcoin’in fiyatı 0,0002355 dolar ile 0,0001119 dolar arasında dalgalandı ve net bir düşüş gerçekleşmedi.

Ancak haftalık grafiğe baktığımızda Terra Classic’in değerinde %13’lük bir düşüş gerçekleştiği ve kripto piyasasındaki genel olumsuz havadan etkilendiği gözlemleniyor. Piyasa lideri olan Bitcoin 64,000 doların altına düşerken, en büyük altcoin olan Ethereum ise 3,300 dolar seviyesinin altına doğru hareket ediyor.

Eğer LUNC fiyatındaki olumlu ivme devam ederse fiyat 0,00014 dolar sınırını aşarak yeni bir ralli başlatabilir. Bunun ardından hedef 0,00015 dolarda bulunan direnç noktası olacaktır. Bu direncin üzerinde bir kapanış yapılması durumunda ise altcoin hızla 0,00019 dolardaki dönüm noktasına doğru harekete başlayacaktır.

Öte yandan, ayılar fiyat trendini kontrol etmeye başlarsa LUNC fiyatı 0,00013 dolardaki destek noktasına gerileyebilir. Düşüşün derinleşmesi durumunda aşağı yöndeki fiyat hedefi 0,0001 dolar civarında olacaktır.

Terra Classic’in dikkate değer TVL büyümesi

Defi Llama’nın son verilerine göre Terra Classic’in Toplam Değer Kilitli (TVL) etkileyici bir artış kaydetti ve şimdi DeFi sektörü bir kez daha mercek altında.

Terra Classic, blockchain platformu 3,59 milyon dolarlık bir değere ulaşarak önemli bir dönüm noktasına ulaştı. DeFiLlama platformundaki grafik, TVL’de keskin bir artışa işaret ediyor. Bu da yatırımcı güveninin ve ağdaki DeFi etkileşimlerinde artış olduğunu gösteriyor.

Terra Classic (LUNC) için günlük teknik göstergeler, sınırlı bir aralıkta dalgalanma işaretleri gösteren bir pazara işaret ediyor. Mevcut Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr bir bölgede 40,72 seviyesinde bulunuyor.

Bollinger Bantları’nın, üst bandı 0,0002181 dolarda iken alt bant ise 0,0001222 dolarda bulunuyor. Bu da hafif bir daralma olduğu anlamına geliyor. Bantların daralması, piyasa volatilitesinde bir azalmaya veya potansiyel bir konsolidasyon aşamasına işaret edebilir.

Çevreci bir “Tahmin Et Kazan” oyunu: Green Bitcoin

Kripto para piyasasındaki çevreci duruşu ile dikkat çeken en yeni kripto para projelerinden bir tanesi olan Green Bitcoin, etkileyici potansiyeli ile ön satışta.

Eğlenceli bir tahmin et kazan oyununa sahip olan platform, aynı zamanda yatırımcılarına staking imkanı da sağlıyor. Bir ERC-20 tokenı olan Green Bitcoin, hızlı bir fiyat artışı kaydetme potansiyeline sahip ve kısa sürede büyük bit yatırımcı kitlesine ulaşmayı başardı.

Green Bitcoin’i Ziyaret Edin

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin