featured

Terra Classic (LUNC) yakımı: Yaklaşan yakım ile LUNC 1 dolara yükselebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son bir haftalık yükselişine rağmen haziran ayında yüzde 25 değer kaybeden Terra Classic (LUNC) kripto piyasasındaki makro gelişmelerin etkisiyle oldukça zor bir ay geçirdi. Bununla birlikte son bir günde LUNC fiyatında token yakma haberleri etrafında iyimser bir hava gelişti. Analistlerin LUNC fiyat tahminleri yükseldi ve LUNC son 24 saate hafif bir toparlanma gösterdi. Fiyattaki bu oynaklık daha önemli bir yükselişin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

Binance, Terra Classic (LUNC) yakımı ne zaman?

Terra Classic topluluğu, paylaştığı son X gönderisinde LUNC tokenının 1 trilyon stake ulaşmasının ardından yakma işleminin başlamasını bekliyor. LUNC coinin dolaşımında arzı 5.49 trilyon dolar iken toplam arzı 6,79 trilyon oldu. Yükselen LUNC arzını düşürmek için Binance’den LUNC yakması bekleniyor. Binance’nin LUNC yakma işlemini 2 gün sonra gerçekleştirecek ve tokenlar geri alınamaz şekilde soğuk cüzdanlara gönderilecek.

Bununla birlikte Binance toplam 60 milyar LUNC tokenı yakmıştı. Ayrıca Binance Terraform Labs CEO’su LUNC coin ile birlikte Terra’nın stablecoini USTC’nin de yakılacağını doğruladı. Toplam 12,37 milyonluk arza sahip olan USTC fiyatı yakma işlemi ile yeniden değer kazanabilir.

LUNC ve USTC fiyat analizi ve kritik destek seviyeleri

Son 24 saate bir fiyat dalgalanması yaşayan Terra Classic LUNC, 0.0000828 bölgesinden 0.0000806 dolara düştü. Ardından yeniden 0.000084 bölgesine hızlı bir çıkış yapan altcoin, birkaç saatlik zaman diliminde yeniden 0.00008228 bölgesine düştü. Bu sürede işlem hacmi yüzde 5,81 artarak yatırımcının ilgisinin arttığını gösterdi.

Son bir ayda piyasa dağlanmalarına karşı istikralı bir şekilde 0.000080 doların üzerinde kalmayı başardı. Fiyat konusunda iyimserlik sürerken teknik göstergeler de yukarı yönlü dengeli bir hareketi işaret ediyor. Terra Classic LUNC için kritik destek noktaları 0,000086 ile 0,000090. Altcoin bu fiyatın üzerinde tutunabilirse yeniden bir fiyat artışına giderek mayıs ayındaki 0,00012 dolarlı bölgeyi yeniden hedefleyebilir.

terra classic
LUNC teknik grafik ve RSI değeri

Teknik grafiğe bakıldığında MACD çizgisi, yükseliş sinyali verirken Göreceli Güç Endeksi (RSI 14) 37,35 seviyesinde dengeli bir fiyat hareketini gösteriyor.

Terra Classic (LUNC) ile benzer bir fiyat hareketi izleyen USTC, son 24 saate yüzde 1,47 düşüş gösterdi ve bu yazının yazıldığı sırada 0,01788 dolardan işlem görüyor. Buna karşı işlem hacminde yüzde 16,42’lik artışla yatırımcı ilgisini koruyor.

Terra ekosistemindeki gelişmelerin aksine kripto para piyasa hacmi yüzde 1,21’lik bir kayıpla ile 2,26 trilyon dolara geriledi. Piyasadaki bu düşüş eğilimi ile meme coinlerde yüzde 2 ile 5 arasında düşüşler yaşarken yeni çıkan PlayDoge, yatırımcının ilgisini çeken bir seçenek oldu.

Doge tokeni ile P2E sektörünü birleştiren meme coin: PlayDoge

Yeni çıkan en iyi 2024 yeni çıkan P2E oyna-kazan oyunlarından biri olan PlayDoge, Tamagotchi oyun tarzını kripto ekosistemine taşıyor. Bu mobil oyun, sanal evcil hayvanın bakımını sürdürdükçe token kazanmayı mümkün kılıyor. Özel bir hikaye etrafında geliştirilen ve evcil hayvan konseptini oyunculara sunan P2E oyna-kazan tokenı, oyun için etkinliklerle desteklenir. PLAY tokenları oyun üzerinden işlevsellik ile kazanma mekanizmasını bir araya getirir. Liderlik tablosu ödülleri ile kullanıcıyı teşvik eden PlayDoge, ön satış aşamasında avantajlı fiyatlar ile satılıyor.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

PLAY tokenları her yeni etapta yeni bir fiyat artışına giderek değer kazanır. 0.00513 dolardan işlem gören meme coin, Ethereum, USDT ve kart ile satın alınabilir. Son olarak oynadıkça kazandıran PlayDoge oyunu mobil uyumludur ve dokunmatik ekranlardan da oynanabilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin