Dev yatırım firmasının kurucusundan Bitcoin hakkında dikkat çeken açıklama geldi!
Dev yatırım firmasının kurucusundan Bitcoin hakkında dikkat çeken açıklama geldi!

Temeller artık daha güçlü: Bitcoin’de bu seviyeleri bekleyin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, ayın başında 19.956 dolara yükseldikten sonra geçen hafta güçlü bir düşüş yaşadı. Geçen hafta kripto para birimi 17.600 dolara düştü.

Ancak hafta sonu yaklaşırken Bitcoin boğaları kripto para piyasasının kontrolünü geri aldı.

Bitcoin geri döndü

Bitcoin, ayın başında 19.956 dolara yükseldikten sonra geçen hafta güçlü bir düşüş yaşadı. Kripto para birimi, en iyi borsalarda 17.600 $’a kadar düştü ve 20.000 $’ın kırılmasını bekleyen birçok yatırımcının umutlarını ezdi.

Ancak hafta sonu yaklaşırken Bitcoin boğaları kripto para piyasasının kontrolünü geri aldı.

Kripto para birimi Pazar sabahı 19.400 dolar olarak işlem gördü ve şu anda 19.100 dolardan işlem görüyor. Bu iyileşme, kripto para biriminin aslında haftalık olarak nispeten yükselen bir mumla bitmesine izin verdi.

Bu, çoğu kişinin umduğu yeşil mumdan uzak olsa da, daha önce Bitcoin grafiğini işgal eden “yutan ayı” mumundan daha iyiydi.

Çoğu analist, borsa ve ABD doları bu şekilde hareket ettiği sürece 20.000 $ ve ötesine doğru bir hareketin muhtemel olacağından emin. BTC ile geleneksel piyasalar arasında son zamanlarda bir ayrışma yaşandı. Bu durum BTC’yi daha da artırabilir.

Şimdiye kadarki en iyi temeller

Bitcoin’in grafiğinde görülen yükseliş eğilimi, önde gelen kripto para biriminin temellerinin görünüşte her zamankinden daha net hale gelmesiyle ortaya çıkıyor.

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, geçtiğimiz günlerde BTC boğa vakasının küresel varlık yöneticilerini BTC ile uyumlu olarak “portföylerini buna göre yeniden ayarlamaya” zorlayacağını söyledi.

Bilindiği üzere kurumsal yatırımcılar Bitcoin’e büyük ilgi gösterdi.

MicroStrategy, kısa süre önce BTC ve bir bütün olarak kripto para birimlerine yönelmek isteyen kurumsal yatırımcılardan 650 milyon dolar topladı.

Bu gelişmeler Bitcoin için artık 20 bin doların kırılmasının daha kolay olacağını gösteriyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin