Telegram’ın kripto parası ilk kez halka arz edilecek!
Telegram’ın kripto parası ilk kez halka arz edilecek!

Telegram’ın kripto parası ilk kez halka arz edilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Telegram ICO tokeni, ilk kez 10 Temmuz’da Liquid.com’da halka arz edilecek.

Telegram ICO tokeni Gram, ilk kez halka arz edilecek!

Telegram ICO kapsamında, 200’den az yatırımcıya 1,7 milyar dolarlık token sattıktan sonra geçen yıl büyük bir başarı elde etti. Şimdi ise halkın Telegram ICO tokeni olan Gram’ı satın alma şansı olacak. Liquid borsası, 10 Temmuz’da Gram tokeni için halka açık bir ICO yapacaklarını açıkladı.

İnternet sitelerinde, TON token satışının “halka ilk kez açık” olacağını belirtiliyor. Liquid, yalnızca Liquid müşterileri için mevcut olacak özel bir Telegram Gram token satışını güvence altına almak için Gram Asya ile ortaklık kurdu. Telegram Open Network (TON), hız ve ölçeklenebilirlik yoluyla kripto para birimlerinin toplu olarak benimsenmesi için bir Blockchain çözümü sağlamak üzere tasarlandı.

Token satışı 10 Temmuz canlı gerçekleşecek

Satış 10 Temmuz USDC ve USD’nin fonlama yöntemi olarak kabul edilmesi ile canlı gerçekleşecek. Token lansmanının 31 Ekim 2019’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Token, lansmanı takip eden 18 ay boyunca dört bölümden sonra piyasada olacak. Liquid ayrıca, QASH sahiplerinin token alım fiyatından QASH indirimlerini almaya hak kazanacağını, QASH iadesiyle ilgili daha fazla bilginin ICO lansmanına yakın bir zamanda başlayacağını açıkladı.

Techcrunch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin