telegram button
Telegram'ın 300 milyon kullanıcısı yakında Bitcoin ve kripto ticareti yapabilir

Telegram’ın 300 milyon kullanıcısı yakında Bitcoin ve kripto ticareti yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in Ocak ayından bu yana yüzde 200’lük bir artış göstermesi ile yaşanan boğa piyasası, bu yıl Bitcoin ve kripto paralarla ilgilenen dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bazılarına indirgendi.

Bitcoin, 10.000 dolar seviyelerinde gezinirken tüccarlar ve yatırımcılar, küresel düzenleyicilerin sosyal medya devi Facebook’un, Bitcoin ve onun temelindeki teknolojisinin kesin bir desteği olabilecek planlarını engelleme çabalarından oldukça rahatsız durumdalar.

Şimdi, kripto ticareti, dünya genelinde 300 milyondan fazla kullanıcısı olan, Bitcoin ve kripto para cüzdanı sağlayıcısı Button Wallet ile mesajlaşma uygulaması Telegram’a geliyor.

Button Wallet’ın kurucu başkanı ve CEO’su Alex Safonov konuyla ilgili şunları söyledi:

Kripto paranın en büyük engeli kitle benimsemesidir ve oluşturduğumuz şey, insanların gerçek para kullanmadan kripto para ticareti yapmasına rahatça yardımcı olacak.

Button Wallet Telegram’a entegre edilecek

Button Wallet bugün, Telegram Open Network’undaki ilk ücretsiz kripto para testi oyun alanı olduğunu iddia etti. Girişim, adaptasyonu teşvik etmek için bir miktar Telegram’ın kripto parası gram dağıtmayı düşünüyor.

Herhangi bir Telegram kullanıcısı, Button’ın Telegram Open Network cüzdanını etkinleştirebilir. Ve hesaptaki 6.6 testnet gramını alabilir. Button Wallet ayrıca Bitcoin, Ethereum ve Litecoin de destekliyor.

Bitcoin ve kripto para kullanımı, son on yılda yavaş olmasına rağmen, son zamanlarda yapılan araştırmalara göre hız kazandığı belirtiliyor.

Mayıs ayında, Singapur merkezli Huobi, Bitcoin ve kripto para alışverişi ile ilgili ABD ortağı HBUS tarafından yapılan bir anket, ABD’de geçen yıla göre iki katına çıkan kripto para tutanlara göre Bitcoin ve kripto kabulünün hızlandığını ortaya koydu.

Güvenlik açığı söylentileri tedirgin etti

Öte yandan, bu hafta Çin’de yasaklanmasına rağmen Hong Kong’daki demokrasi yanlısı kampanyalar arasında popüler hale gelen Telegram’ın telefon numaralarını sızdırabilecek teknik bir sorunu olduğu bildirildi.

Güvenlik araştırmacıları, bu özel sorunun özel mesaj içeriğini açmadığı halde, yetkililerin ya da suçluların uygulamaların gizliliğini ve güvenliğini tehlikeye atabileceklerinde neler olabileceğini gösterdiği uyarısında bulundu.

forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin