1 Mart Bitcoin analizi: BTC fiyatı 8.500 dolarlık anahtar destekle savaşıyor
1 Mart Bitcoin analizi: BTC fiyatı 8.500 dolarlık anahtar destekle savaşıyor

Teknik göstergelerle Bitcoin ve Verge fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknik göstergelerle Bitcoin fiyatı (BTC), son 24 saatte 8.100 dolara kadar yükseldikten sonra, 7.850 dolara düştü. Bitcoin’in hızlı toparlanması ve Monero ve 0x gibi büyük kripto paraların güçlü performansları, piyasanın 334 milyar dolardan  350 milyar dolara tırmanmasını sağladı.

Teknik göstergelerle Bitcoin ve Verge fiyat analizi
Teknik göstergelerle Bitcoin ve Verge fiyat analizi

Bitcoin’in önümüzdeki birkaç gün içinde 8.500 dolara doğru hareket etmesi muhtemel

Genellikle kısa vadeli büyümenin iyimser bir göstergesi olan hareketli ortalamalar ve momentum osilatörleri, Bitcoin için nötr bir bölgeye işaret ediyor. Bitcoin’in Göreceli Güç İndeksi (RSI) 55’in altında kalmakta, bu da Bitcoin’in piyasadaki yatırımcılar tarafından aşırı satılıp alınmadığını göstermekte. Aşırı satım koşulları bir ayı döngüsünü gösteriyor. Aşırı alım koşulları muhtemelen bir değer düşüşüne yol açacağından, kısa vadede Bitcoin için nötr bir RSI bölgesi çok önemli.

Hareketli ortalamanın yakınsaması (MACD) gibi momentum göstergeleri, güçlü alım sinyalleri sağlıyor ve hem üstel hem de basit hareketli ortalamalar, güçlü bir Bitcoin momentumunu gösteriyor. Bitcoin, yüzde 3 iyileşme ile son 24 saat içinde momentumunu devam ettirebilirse, BTC’nin önümüzdeki birkaç gün içinde 8.500 dolara doğru hareket etmesi muhtemel.

Teknik göstergelerle Bitcoin ve tüm kripto para piyasası büyüme sinyalleri veriyor

Temel olarak, Bitcoin ve tüm kripto para piyasası büyümek için ideal bir konumda. Bu ay, Soros Fonu, Rockefeller’in VenRock’u ve Rothschild ailesi gibi en büyük kurumsal yatırımcılardan bazıları, kripto para piyasasına girişlerini açıkladı. Bazı analistler, Bitcoin’in 6.900 dolar ila 8.000 dolar arasındaki büyük artışının ve 8.000 dolardan 8.500 dolara yükselen ikinci dalganın, bu kurumsal yatırımcılardan gelen büyük sermaye girişinden kaynaklandığını belirtiyor.

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Bithumb kripto para piyasasının büyük bir kısmını elinde bulunduruyor. Çünkü şirket, Kore borsasında listelenen bir kamu kuruluşu olan BTCKorea tarafından işletiliyor. Kamuya ait belgelere göre, bu kamu kuruluşu Bithumb’da 6 milyar dolardan fazla paya sahip ve kripto para birimlerindeki varlıkları nedeniyle normal gelirlerinden daha fazla kar elde ediyor.

Teknik göstergelerle Bitcoin ve Verge fiyat analizi
Teknik göstergelerle Bitcoin ve Verge fiyat analizi

Analistler, yatırımcıların kripto paralarını söylentilere ve ortaklıklara dayalı olarak satmamalarını tavsiye ediyor

17 Nisan’da, gizlilik odaklı kripto para birimi Verge, bu hafta boyunca pazardaki en büyük yükselişi gösterdi ve 12 saatlik bir süre içinde yüzde 40’tan fazla artış yakaladı. Bu fiyat yükselişi, Verge’nin büyük bir ortaklık duyurusuyla üretildi. Günün ilerleyen saatlerinde,  yetişkinlere özel video içerikleri ile dünyanın en çok ziyaret edilen siteleri arasında ilk 70’te yer alan Pornhub, ödeme yöntemi olarak Verge kabul etmeye başlayacağını açıkladı. Böylelikle Verge’in gizemli ortaklığı da kamuoyuna duyurulmuş oldu.

Ortaklık resmileştikçe, Verge (XVG) fiyatı yüzde 37’den fazla düşüş gösterdi. İlk olarak, XVG’nin fiyatı, büyük ortaklığının açıklanması beklendiği için 1.000 Satoshi’den 1.400 Satoshi’ye yükseldi. Bundan hemen sonra, XVG’nin fiyatı 1.400 Satoshi’den 888 Satoshi’ye düştü. Analistler, yatırımcıların kripto paralarını söylentilere ve ortaklıklara dayalı olarak satmamalarını tavsiye ediyor. Çünkü çoğu durumda yatırımcılar, söylentiler ve ortaklıklar ticareti sonrasında büyük zararlar yaşıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin