Teknik analiz: Boğalar Bitcoin’i 45K’ya taşımak istiyor, Ether ise 3 bin doları kırdı

Teknik analiz: Boğalar Bitcoin’i 45K’ya taşımak istiyor, Ether ise 3 bin doları kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftalarca süren piyasa geriliminden sonra kripto boğaları var gücüyle saldırıya geçti. Kripto piyasası, Mart ayına bomba gibi bir giriş yaptı. Teknik analiz bu süreçte yeniden ön plana çıktı.

Varlıklar tam güçle geri döndüğü için Ethereum Salı günü 3.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bitcoin de yükseldi, fiyatlar 45.000 dolara yaklaştı ve kripto para piyasaları bir bütün olarak %14’ün üzerinde yükseldi.

Bitcoin görünüm

Dünyanın en büyük kripto para birimi, yükseliş hissi bir kez daha piyasalara döndüğü için Salı günü en çok kazandıranlardan biriydi.

Dünkü 39.649$’lık dip seviyesinin ardından, BTC/USD 1 Mart Salı gününe daha istekli geldi. Bugünkü seansın erken saatlerinde 44.793$’lık gün içi en yüksek seviyesine ulaştı. 17 Şubat’tan bu yana en yüksek fiyat ticaretiyle gün içinde %15.20 arttı.

Teknik analiz ve grafiğe bakıldığında, Salı günkü hareket, Bitcoin fiyatını Ocak ayının başından bu yana gerçekten kırılmamış olan 45.043 dolarlık kilit direnç noktasına yaklaştırdı.

Ethereum görünüm

ETH fiyatı da Salı günü birkaç haftanın en yüksek seviyelerinde işlem görüyordu ve bazıları şimdi yakın gelecekte daha da fazla kazanç bekliyor. Teknik analiz olarak Ether iyi görünüm veriyor. ETH/USD seans sırasında 3.027$’lık gün içi en yüksek seviyesine geldi. Bu, dünün düşük seviyesi olan 2.620$’dan neredeyse %14 daha yüksek olduğu anlamına geliyor.

Bugünkü hareket, 18 Şubat’tan bu yana ilk kez gerçekleşen 2.882 dolarlık direncin kırılmasını takip etti. Fiyat gücünün 47.9 seviyesini geçmesi ve şu anda 54.81’de izlemesi nedeniyle 14 günlük RSI’da da bir kırılma meydana geldi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin