Starbucks ve McDonald’s Çin’in dijital yuan testlerini veto etti
Starbucks ve McDonald’s Çin’in dijital yuan testlerini veto etti

Tarladan bardağa Blockchain hizmeti: Starbucks, Microsoft ile anlaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Starbucks’ın, müşterilerine daha fazla bilgi vermek amacıyla kahve çekirdeklerini izlemek için Microsoft Blockchain hizmetlerini kullanacağı bildiriliyor. Microsoft, Starbucks’un Azure Blockchain Hizmetini dünyanın dört bir yanından gelen kahve gönderilerini izlemek için kullandığını, “dijital, gerçek zamanlı izlenebilirlik” getirdiğini açıkladı.

Starbucks tüm faydalı bilgileri sunacak

Ortaklık, Microsoft’un Blockchain hizmetinin kahvenin yolculuğu boyunca tüm değişiklikleri paylaşılan bir deftere kaydetmesini sağlayacak. Bu nedenle tedarik zincirinin “daha ​​eksiksiz bir görünümünü” sağlayabilir. Starbucks, tarladan fincana kadar kahvenin işlenmesiyle ilgili tüm faydalı bilgileri kullanacak.

Starbucks’taki Global Coffee & Tea’nin Başkan Yardımcısı Michelle Burns şunları söyledi:

Teknoloji konusunda çiftçilere bilgi ve veri sağlayarak, geçim kaynaklarını daha iyi hale getirmelerine yardımcı olabileceğimize kesinlikle inanıyorum. Bu şeffaflık, müşterilere bizden aldıkları kahvenin birçok insanın emeğinin bir sonucu olduğunu görme fırsatı veriyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin