Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?

Tanınmış trader Ethereum için tahminlerini açıkladı: “Kritik bir noktadayız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto trader’ı ve analist Michaël van de Poppe, Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından önemli bir düzeltme için hazırlandığını söyledi. Peki Ethereum bundan sonra nereye gidecek?

CME’nin Ethereum vadelileri önemli bir gelişme

Van de Poppe, CME’nin Ethereum vadeli işlemlerinin Şubat ayı başında piyasaya sürülmesine odaklandığını söylüyor. Bu gelişme, yatırımcıların CME Group ETH vadeli işlemlerinde eşdeğer bir pozisyon için fiziksel ETH’deki pozisyonlarını takas etmelerine izin verecek ve bunun tersi de geçerli olacak.

Ethereum vadeli işlemlerinin şu andan itibaren iki hafta içinde başlayacağının farkında olmalısınız ve genellikle tepe noktası, gerçek olaydan birkaç gün veya hafta önce gerçekleşir. Olayın gerçekleştiği göz önüne alındığında, fiyat sonra ortalamasına geri döner. Bu noktada fiyat önemli ölçüde daha düşüktür.

ETH fiyatı nereye gidebilir?

Van de Poppe, yerel zirvenin görüldüğü Ethereum’a geçmenin zamanı olmadığını söylüyor. Bunun yerine, yatırımcıların kilit bir seviyede yakından takip etmesi gerektiğini belirtiyor.

Teknik olarak temel bir seviye izlememiz gerekiyor, bu alan yaklaşık 1.270 ila 1.290 dolar, hatta belki 1.300 dolar Bu, izlememiz gereken kritik seviye. Bir önceki zirveyi tutmalı. Böyle bir şey olursa (1.500 doların üzerinde bir hareket), harika olur. Ancak Ethereum için fiyat burada tersine dönerse ve 1.300 doları kaybederse, yaklaşık 1.000 doları test etme olasılığımız çok yüksektir. Eğer bu da kaybedilirse dolara yaklaşmayı tartışabiliriz

Trader, Ethereum’un 1.300 doların üzerinde kalması durumunda 1.600 dolara ve 1.700 dolara yükselebileceğini belirtti.

ETH şu anda son 24 saatte yaklaşık %6,8 düşüşle 1.314 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin