Balinaların satışlarına rağmen Bitcoin 60.000 dolar üzerinde kalmaya devam ediyor
Balinaların satışlarına rağmen Bitcoin 60.000 dolar üzerinde kalmaya devam ediyor

Tanınmış Tesla yatırımcısı Bitcoin hakkında konuştu: “Kurumsal ilgi daha da artacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre dünyanın bir numaralı kripto para birimi Bitcoin, nihayet 30 bin doların biraz üzerine çıkmayı başardı.

“Kurumsal Bitcoin ilgisi tırmanacak.”

Belirlenen 42 bin dolarlık ATH’ye uzun bir yol varmış gibi görünse de bir Tesla yatırımcısına göre, işler varlık için çok kötü görünmüyor. Söz konusu yatırımcı, önümüzdeki haftalarda ve aylarda daha fazla şirketin BTC satın alacağından ve bunu bilançolarına ekleyeceğinden emin.

Otomobil şirketi Tesla’da bir hisse sahibi olan Ark Investment Management’ın CEO’su Cathie Wood, yakın tarihli bir röportajda şöyle açıkladı:

Sanırım bu hedge varlığı Bitcoin’i bilançolarına koyan daha fazla şirket duyacağız. Özellikle teknolojiyi anlayan ve bu konuda rahat olan teknoloji şirketlerinden bahsediyorum. Enflasyona karşı Bitcoin’den daha iyi bir önlem olmadığına inanıyorum.

Yolu MicroStrategy açmıştı

MicroStrategy gibi firmalar dünyanın birincil dijital para birimine yüz milyonlarca dolar yatırım yapmaya başladığında kurumsalların etkisi 2020’de oldukça dikkat çekici hale geldi. MicroStrategy’nin varlığa yarım milyardan fazla yatırım yapmış olabileceği tahmin ediliyor. Bu nihayetinde Square, MassMutual ve Stone Ridge gibi diğer kurumsal şirketlerin de aynı şeyi yapmasının yolunu açtı.

Görünüşe göre, Bitcoin yalnızca son birkaç ayda o kadar iyi iş çıkardı ki, para birimi artık sadece spekülatif bir varlık olarak görülmüyor. Pek çok firma ve kişi, Bitcoin’i ekonomik çekişme zamanlarında potansiyel olarak servetini güvende tutabilecek bir değer deposu veya koruma aracı olarak görüyor ve son zamanlarda enflasyonun artmasıyla birlikte, birçok işletme artık Bitcoin’in onları istikrarlı tutacağından emin.

Wood, daha fazla şirketin, Bitcoin’i daha fazla tanıdıkça satın almak ve portföylerine eklemek için ellerinden geleni yapacağından emin. Ek olarak, birçok şirketin bBtcoin’in faydaları hakkında sorular sormak için kendisine ulaştığını ve şu anda bir satın alma yapmanın iyi bir fikir olup olmadığını düşündüğünü belirtti.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin