Bitcoin Hâkimiyeti (BTCD) önemli bir dirençle mücadele ederken trend belirsiz kalıyor
Bitcoin Hâkimiyeti (BTCD) önemli bir dirençle mücadele ederken trend belirsiz kalıyor

Tanınmış piyasa analisti Pete Najarian’dan dikkat çeken Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen opsiyon trader’ı ve piyasa analisti Pete Najarian, geçtiğimiz günlerde CNBC’nin Fast Money programında Melissa Lee’nin konuğu oldu. Najarian, Bitcoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Pete Najarian: “Herkes sektöre karşı daha olumlu ve daha rahat dahil oluyorlar.”

Hem kardeşi Jon Najarian hem de kendisi eski profesyonel futbol (NFL) oyuncusu olan Pete, ayrıca profesyonel opsiyon traderı olarak çalışıyor. 28 Ekim günü Bitcoin’in 13.736 dolar civarında işlem gördüğü sırada Lee, Grayscale Investments Genel Müdürü Michael Sonnenshein ile röportajını bitirdikten sonra, trader Pete Najarian’a döndü ve Bitcoin tutmanın eskiye göre nasıl bir duygu olduğunu sordu.

Pete şöyle yanıtladı:

Evet, sanırım insanlar bu konuda birkaç yıl öncesine göre çok daha rahat. Jamie Dimon ve başlangıçta sektöre dahil olmayan diğer pek çok kişi artık işin içinde. İlerleyen dönemde sanırım bu çok daha büyük bir haline gelecek. Ben de her geçen dün daha fazla dahil oluyorum. Kardeşim Jon birkaç yıldır bu işin içindeydi ama bence bu hepimizin yavaş yavaş adapte olduğu bir şey. Bazılarımız muhtemelen sektöre çok yavaş girdik ve ben de onlardan biriyim. Değişken olduğunu biliyorum ancak kesinlikle piyasalara karşı tamamen parabolik hale gelen bir alandan bahsediyoruz.

Jon Najarian: “Kurumlar sessizce geliyor, fiyat tırmanacak.”

Temmuz ayında, Pomp Podcast’in 329. bölümünde Anthony Pompliano ile yaptığı röportajda Jon Najarian, Wall Street’in yanı sıra genel olarak kripto ve özellikle de Bitcoin’den bahsetmişti.

Jon, kriptoya nasıl yatırım yaptığı ile ilgili olarak şunları söyledi:

Aylık bazda, fonumun muhtemelen %5 ila %10’unu dijital varlıklarda tutuyorum ve neredeyse tamamı Bitcoin. Biraz Ethereum, biraz Litecoin ve biraz Stellar da var ama çoğunlukla Bitcoin. İlk önce yaklaşık 300 dolarda dahil oldum, ne yaptığımı bilmediğimi fark ettim, 1.700 dolara yaklaşana kadar tekrar dahil olmadım. Bu yüzden bunun çok büyük bir kısmını kaçırdım ve 18.000 veya 19.000 doların üzerine çıktığında satış yapmadım.

Jon, Wall Street oyuncularının Bitcoin varlıklarını gizlice artırdığını söyledi:

Bence pek çoğu içeri girerken sessiz kalmak isteyecek ve fiyatı çok hızlı itecekler.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin