Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”
Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”

Tanınmış altcoin yatırımcısı: “Bu altcoinlerde 20x-50x arası trend kapıda!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para trader’ı Aaron Arnold’a göre, bir grup altcoin üstel kazançlar için hazırlanıyor. Popüler YouTube kanalı Altcoin Daily’nin sunucusu, merkezsiz finans (DeFi) sektöründeki pek çok kişinin yeni ortaya çıkan bu piyasanın gücünü hafife aldığını söyledi.

Arnold: “Bazı DeFi kripto paraları hâlâ kâr vadediyor.”

Arnold, Dune Analytics’ten alınan ve zaman içinde toplam DeFi kullanıcılarının sayısının DeFi pazarındaki genel fiyat düzeltmesinin ortasında parabolik bir artışta kaldığını gösteren verilere işaret etti.

Benim için en ilginç olan şey, tüm fiyatların düşmeye başladığı Eylül ayı başından ortasına kadar, metriklerin artmaya devam etmesiydi. Zaman içinde toplam DeFi kullanıcısı arttı, tek tek projelere gidip aynı şeyi görebilirsiniz.

“Balon dönemlerinden sağ çıkanlar yoluna devam eder.”

Arnold, Dune’dan gelen verilerin, Uniswap (UNI), Compound (COMP), Kyber (KNC), Aave (AAVE), yearn.finance (YFI), Maker Dao (MKR) ve Curve (CRV), kullanıcıların benimsemesinde büyümeye devam edeceğine dair işaretler taşıdığını söyledi.

Trader, önemli artış potansiyeli olan DeFi projeleri olarak özellikle yearn.finance, Synethetix (SNX), Compound ve Aave’yi izlediğini söylüyor.

Bir sonraki büyük alternatif trendin hâlâ DeFi‘de olacağını düşünüyorum. DeFi bir boğa trendinde. DeFi’nin öldüğünü söyleyen hiç kimse dikkat etmiyor. Kripto para birimlerinde balon dönemleri çok yaygındır. Balon patladığında önemsiz coin’Ler ölür ve daha fazla ve kalıcı güce sahip kripto paranın ömrü uzar.

Bireysel projeler için kilitlenen toplam değerin bir düşüş dönemi var ama son 30 gün boyunca tek tek projelere bakabilirsiniz: Compound yükseliyor, Aave yükseliyor, yaklaşık son 15 gündür Synthetix de yükseliyor.

Bence tüm bu metriklerle, daha yüksek fiyatları işaret ediyorlar. Bu projelerde hâlâ 100x almanın mümkün olup olmadığını bilmesem de 5x, 10x, 20x almanın mümkün olduğunu düşünüyorum.

Peki sizce böyle bir yükseliş ihtimali var mı? Yorumlarda bizimle paylaşın.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin