SNX fiyatı Aralık ayında 2’ye katlandı - Synthetix rallisi devam edecek mi?
SNX fiyatı Aralık ayında 2’ye katlandı - Synthetix rallisi devam edecek mi?

SNX fiyatı Aralık ayında 2’ye katlandı – Synthetix rallisi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SNX’in geçen ay etkileyici kazanımlar elde etmesinin birkaç nedeni bulunuyor. Bir DeFi türev protokolü olan Synthetix ‘in  yerel tokenı olan SNX,  geçtiğimiz hafta boyunca yükselişteydi ve 23 Aralık itibarıyla 7.87 $ ‘ın üzerinde bir değere sahip.

SNX’in arkasındaki ana katalizör Coinbase’de listelenme haberi oldu. 16 Aralık’ta Coinbase, Aave (AAVE), Bancor (BNT) ve Synthetix’in (SNX) listelendiğini resmen duyurdu.

Diğer faktörler arasında, kilitlenen toplam değerdeki hızlı artış ve 22 Aralık’taki en son yazılım yükseltmesiyle kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri yer alıyor.

SNX / USDT günlük grafik (Binance). Kaynak: TradingView.com

Synthetix neden kullanıcı etkinliğinde büyük bir artış var?

Synthetix, yeni sentetik varlıkları Ether (ETH) gibi kripto para birimleriyle teminat olarak alan bir protokol. Bu, kullanıcıların DeFi türevleri platformunda birçok kripto para ile çeşitli varlıkları ödünç almalarına ve ticaret yapmalarına olanak tanıyor.

Stake etme, protokolün nakit akışı mekanizmasına dayanan nispeten yüksek yıllık yüzde getirisi nedeniyle kullanıcıları çeken başka bir özellik. Esasen, Synthetix’te ticaretten kaynaklanan ücretler toplanır ve SNX hissedalarına  oranlı bakiye oranında dağıtılır.

Coinbase’de listelenen Synthetix’e olan ilginin artması ve platformun kullanıcı aktivitesindeki genel yükselişinin birleşimi muhtemelen Kasım sonundan bu yana % 100 ralliyi tetikledi.

DeFi ekosisteminde kilitlenen toplam değeri izleyen Defipulse.com’da Synthetix, Uniswap’in hemen arkasında beşinci sırada yer alıyor. Synthetix ekosisteminde 1,2 milyar doların değerinin üzerinde varlık kilitlendi veya bu ekosistemde pay sahibi oldu ve geçen ay büyük bir büyüme kaydetti.

3 Kasım’da Synthetix’te kilitlenen toplam değeri (TVL) yaklaşık 421 milyon dolardı, bu da TVL’nin iki aydan kısa bir süre içinde neredeyse üç katına çıktığı anlamına geliyor.

O zamandan beri, SNX fiyatı 23 Aralık’ta günün zirvesinde iki kattan fazla artarak 8,48 dolara kadar yükseldi.

Devam eden SNX rallisi özellikle dikkat çekici çünkü altcoin piyasası, XRP’nin keskin geri çekilmesinin ardından son 24 saatte sert bir düzeltme yaşadı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin